Kızlar merhaba sanırım bu postta herşeyi sadece size değil kendime de itiraf edicem. Ve sondaki sorumun cevabını bi insan olarak anne ve kadın olarak vermenizi isticem. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
30 yaşındayım. Lise de hayatımın aşkını buldum (sandim)(ilkaşkimdi o kesin). Bi kaç ay konuşma mesajlaşma tanışma ilk olunca mükemmeldi. Ama yaşıtlarım olan bi kaç kız tanıştırmıştı ben istemeden de kizlar adımı çıkarmak için yapmış iki kardeş annesiyle. Neyse bizi konuşunca bu buluşmaya başladık deli gibi aşkımız büyüdü o da bende çok sevdik. Sonra bu kizlar ve annesi kuzenime ilişkimizi söyledi ve herşey mahvoldu. Doğumuyuz. Benim sevgilimin olması okul hayatımın bitmesi ailede orsp olduğum anlamına gelir demekti onlara göre. Kızlarda bunu biliyordu amaçlarını başardılar. Ailemle ilişkim tamamen berbat oldu herşey tepe taklak. Ayrıldık. Araya 2 3 yıl girdi kimseyle konuşmadım lise bitince üni ye gitmedim 2 yıl çalıştım. O sırada facebook üzerinden çocuk mesaj yazdı yine gizli gizli konuştuk ama ailem yine duydu ve iş çok ciddiye bindi. Kan davası gibi bisey oldu. Çocukla aynı düğündeyiz diye adım cıktı ve düğün iki ailenin kavgasına benim sınır krizi geçirmeme şahit oldu. Neyse ağlaya ağlaya seve seve vazgeçtim..tekrar konuşmak istediğini söylediği bi not bıraktı bana ama ailemi seçtiğimi ondan vazgeçmem gerektiğini söyledim..
1 yıl kadar sonra artık hayatıma birini almak istedim onu tamamen unutmak için. Ailem o olmasın kim olursa olsun kafasindaydi. Çalıştığın yere biri geldi ondan etkilendim (müşteri olarak geldi. Ama benden önce orda calisandi) çalışanlarla konuştu falan bende kim o falan gibilerden ablanın ağzını aradım. Çocuğa söylemiş tanıştık o şekilde. Ve hayatımı karartan o kişiyle yola devam ettim. 1yil kadar devam ettik bizimkiler biliyordu ve üni okucagimi değilde evlebeceg8m diye karsmadilar ablam benden habersiz çeyiz almış taksidi üzerime yazmış flan o derece. Neyse bu hep cinsellikten konu açmaya başladı bende 19 20 yaşlarındayım.bi şekilde beni kandırdı birlikte olduk.. tabi benim ödüm kopuyor evlenmeye çalışıyorum bu yüzden baskı uygulamaya başladım buna. Neyse sınava girmiştim ünite gitmeye karar verdim. Daha 1.sınıfın ikinci dönemi beni aldattı. Keskee keşke hiç bisey olmasaydı aramızda aldatsaydı. Ama ben napacaktim mahvoldum. Kendimi kaç kez yurdun balkonundan atmay8 düşündüm ama aileme laf edeceklerdi noldu da intihar etti gibilerden. Yani ölseydim de adim çıkacaktı. Kendimi toparlamaya çalıştım yaklaşık 3 buçuk yıl bu sırada kimseyle sevgili falan olmadım . Konuştuklarım belki kafamı dagittiklarim oldu ama hep uzaktan konuştum buluşma vs olmadı. Kendimi katlettikten sonra korumaya çalıştım ne komik demi. Işte o zaman bende kendimden korktum ya Allah korusun osrp olursam diye. Bunu cidden düşündüm ( bu arada o ******** beni aldatınca kendimce gözüm açıldı ve hep ama hep tövbe ettim 2012den beri namaz kiliyorum) (lütfen yargılamayın zaten her gece kendimi infaz ediyorum ) instgramdan biriyle son sınıfın bitimine yakın tanıştık.inanin onu hepsinden çok sevdim cook çok çok sevdim. Bi kez buluştuk oda havaalanında benialdi otogara gittik metroyla valizimi bıraktık bi yerde oturup dondurma yedik ve otobüse bindim. Ilk ve son görüşümdü canlı olarak. Neyse. Bizim ilişkimiz çok güzeldi telefondaydı.. Benim hatamı düzeltmem lazımdı ama nasıl bi yandan olmaz evlenemem diyorum bi yandan karslı (ailem karslilari vermez. Niye bilmiyorum b.ktan saçma sapan sebepler. Şimdi hepimiz karslilarla evliyiz 4 çocukları da) neyse anneme anlattım önce karslı falan olmaz gibilerden konuştu. Öyle deyince ben bi uzaklastim o cocuktan ama ayrılmadık soguttum kendimden pişman oldum tabi. Neyse toparlamaya çalıştım. Annemi ikna ettim. Annem ne iş yapıyor dedi. Emlakciydi ama ne kadar kazanır bilmem etmem. Annem asgari ücreti olsun maaşı olsun kafasında bende o şekilde düşünüyorum yan için parada gözüm yok. Ama ne kadar kazandığını annem sorunca ***** gibi ***** gibi çocuğa sordum. Bu sorumla benden koptu zaten. Ama o benim merak ettiğimi maddiyata değer verdigimi sandı. Ama ben anneme asgari ucretdeseydim tamam derdi zaten.benim hatam soruyu çocuğa yönlendirmekti. Neyse böyle olunca bi şekilde bitirdi ilişkimizi. Bende o bitirince yapicak bisey bulamadım . Artık herşeyden sıkıldım kendime orda yemin ettim . Ben aşık olmadan evlenicem beni deli gibi sevenle evlenicem ergence ama öyle düşündüm öyle de yaptım. Bu sırada ameliyat oldum. Kızlık zarı ameliyatı. Sonra eşimle tanıştım. Allah var iyi biri asgari ücretle çalışıyor. Namazında saygılı. Oni seviyorum o olmasaydı belki mutlu olmazdım. Ama aşık değilim . Yani bana dokununca içim titremiyor birlikte olmak istemiyorum o hep istiyor. Açıkçası benim için hiç ama hiç zevkli değil. Onu mutlu etmek için yapıyorum herşeyi . Bi çocuğumuz var. Ikinciyi düşünmüyoruz.
Şimdi bu uzun hikayemde size sorum nasıl eşime aşık olabilirim nasilkalbim onu görünce yerinden çıkcak gibi olur.yada sizce bi ömür böyle mi hissesicem aşk yok ama seviyorum. Vazgeçersem beni bu hayatta ondan başkası ne mutlu eder ne de güvenipte kimseye dayanamam. Ayrılmayı düşünmüyorum çocuğum için. Haa ayrılsaydım da bi erkek için yapmaazdim ama benim ailem sağlam bi aile değil Yani ayrılsam bile bi kaç ay sonra yüzüme vururlar.yani baba evinde asla mutlu olamam.. siz olsaydınız napardınız??? Buraya kadar gelen varsa hakkni helal etsin. Ben yazarken yoruldum. Teşekkür ederim