Banyosunu da yaptırır yemegini de verir oynar ilgilenir altına büyük tuvaletini yaptıgı zaman götürür banyoya yıkar ama bi türlü bez baglamayı ögrenmedi ihtiyaclarını takip etmez ihtiyactan kastm bezi ıslak mendili ama sürekli sorar bişey lazm mi bişey eksik mi diye oyuncaklarını sorar giysilerini sorar hasta olduklarında en iyi hastanelere götürür 2. Doğumumu 46 gün önce yaptım sabah ameliyata alınmam lazmdı doktorun işi çıkms ameliyathaneye indim geri döndüm öğlene kaldı bütün hastaneyi ayağıya kaldırdı ameliyathane kapısını elleriyle ittirerek açmş gelene gidene sizi şikayet edicem dems cimer hasta hakları baş hekim gitmedik bi yer bırakmadı artık hemşireler illallaj etti :D kaynanama bile kızms onlara bişey olsa seni gebertirim diye
Minik Bi örnek verecem. Kızımızın Emziğinde tüy görünce deli oluyor biberonunda kir görsün aynı şekilde. Ellerinde parmak aralarında kıl tüy olursa tek tek temizler, Rabbim başımdan eksik etmesin, benim için bulunmaz bir eş kızımız için bulunmaz bir baba. Hamd olsun ❤
1,491,953 soru
24,378,888 cevap
348,554 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın