Ama en kötüsü de kokusunu aldıktan sonra eve boş dönmek bu sefer daha kötü oldum unutamıyorum nefes alamıyorum sanki özlemi hiçbir zaman böyle yaşamamıştım ben ağlaya ağlaya eve kadar geldim yine kızlar mesajlarınızı alıyorum bu resmi sizin için çektim yoğun bakımdayken ama hemşire geldi sildirdi bana silmezseniz ceza alıcam dedi yanında sildim Allahtan ki çöp kutusu var kim yaptıysa Allah razı olsun geri yükledim ve eşimin elini tuttu orda size atayım dedim dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok seviyorum ❤️
Ya sen ne güzel annesin sabirli ve o kadar guclu .. RABBİM ins tez zamnda bebegine safi ismiyle sifaasini verir bebegini yanina alip cok guzel gecirirsiniz ins kuzum dualarm sizinle
Ovv ellerine kuzum benim sen cok güçlü ve sabirli bir annesin. Rabbim sabrinin mukafatini mutlaka verecektir sana. Sagim yap canim goguslerin bebegin emdigini zannetsin süt uretsin
Canim o kadar cok sevindimki anlatamam senden haber bekliyoduk hemen hemen hepimiz cok guzel.bi haberle merakimizi giderdin insalllah daha da iyiye gidecek bebegin Rabbim seni bebegine bebeginide.sana bagislasin cnm acisi gostermesin insaallah. Daha guzel haberlerini bekliyoruz artik
1,493,406 soru
24,400,614 cevap
350,110 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın