Canım benim inan kendi evladım gibi o kadar üzülüyorum ki anlatamam ağlıyorum benim bebeğim 5 gün kuzevde kalmıştı gorememistim o kadar aglamisstim ki bide sadece sariliktan almışlardi yani senin ki daha kötü senin acini inan içimde hissediyorum. Bütün dualarım seninle bir postun gelsin iyi olsun diye bekliyorum. Rabbim inşallah peygamber efendimiz hürmetine,, yetim yoksul ezan namaz hürmetine evladını sana bağışlasın insallah dilerim bir mucize olurda su bayram sana evladını verirler.. bütün dualarım seninle Allah yardımcın olsun
Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim bir an önce şifa versin insallah.Evladını sana bağışlasın.Bebeğin ta anne karnında allaha sığınmış Rabbim ona güç verir dayanır merak etme annesi senin dilinden de dua eksik olmasın.
Rabbim evladini sana bağışlasın insallahh.. Acısını gostermesin.
Rabbim evladinla sınamasın ins kuzum. Dualarimz seninle ve bebeğinle. Rabbim tez zamanda huzura erdirsin insallah
Rabbim tez vakitte kavuştursun sizi inşallah kuzum annesi meleğim sana kavuşmak için dua ediyor
Allah'ım şu mübarek günlerde karnımdaki oğlumun yüzü suyu hürmetine yavrunu inşallah sana bağışlar hayirlisindan versin rabbim ne verirse
1,492,202 soru
24,382,058 cevap
348,801 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın