Is yerindeyken aradim testi yapinca hamileyim dedim tamam sen kapat isim var ararim dedi
İnanmadı kan sonucu nu gosterınce inandı sevıncten herkezı aradı baba oluyorum ben dıye ama hediye almadı
Ben hamileligimi tatilde öğrenmiştim esim yanimizda yoktu o gun haber verdim test yaptım hamileyim dedim gece beni almaya geldi eve bir geldim ev bal dok yala tertemiz yapmis arkadaslarina yemek ismarlamis bundan sonra butun is bende yerinden kalkmiycaksin demisti ah nerde o gunler
Ağlamıştı gece 11 de test yaotırmıştım acilde . eve gelip sonuö çıkmasını bekliyorduk gece 2 3 gibi açıklanmıştı. Telefonda sonucu görünce hamileyimm diye bağırmışım eşime koşup. Şaka yapıyorsun dedi inanmadı eli ayağı karıştı bi,sonra telefona bakmıştı sevincinden gözleri dolmuştu ağlamıştık. O gece sarılıp duruyordu bana karnımı sevip bhcg 10bin olunca acaba değilmiyim bile dememiştik sabahına doktora gitmiştik zaten şuan 5 aylık oğlum evimizin neşesi kucağımızda ❤
Planydı bekliyorduk sevinöten bütün gece baba oluyorum deyip durdu Birde hamilelik hediyesi isimli kolye yaptırdı
1,495,929 soru
24,437,799 cevap
353,014 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın