Agladi ama hediye almadii
Memlekete gitmiştim orda öğrendm hamile olduğumu. Klasik kutu içine pabuç gebelik testi koydum. Eve geldim sana hediye getirdim dedim. Aldo actı baktı bu ne dio öküz ne olabilir dedim ne bilim kime aldın da bana kaktırıyon diyor. Hamileyim dedim harbi mi dedi.gözleri doldu. Daha değişik bi an bekliyordum oyle oldu
Domdu kici.ni yatti tm uyu sabah konusuruz dedi
Uykuluyken soylemistim neye uğradığına şaşırdı
Ağladı duyar duymaz hastaneye gittik biraz korkmuştuk çünkü mr tomografi falan çekilmiştim şükür bir şeyi yoktu
Canım kocam benim hamile olmamı çok bekledi. En son tüp bebek doktoruna gidicaz diye pilanladığımız ay Allahın izniyle hamile olduğumu birlikte öğrendik çok şükür.
Duramadım hemen telefonda söyledim hadi canım ciddimisin dedi kesin mi dedi yanlış falan olmasın dedi hayırlı olsun bakalım dedi duygusal olduğu için ağladı yani
Önceden heveslendik testler negatif çıkıyordu sonra ben pozitif çıkınca kan verdim orda da çıktı bebek olduğu eşime bir kutuya patik falan bide testi koydum verdim paketleyip . Açtı baktı falan inanmadı kucağıma almadan inanmam dedi zor ikna ettim hamile olduğuma sonra sarıldık falan bir süre inanmakta zorlandık . Şükür şimdi kızım sekiz buçuk aylık rabbim herkese nasip etsin
Doktordan duydu ve hemen ağladı ay canım benim ya
Valla odun gibi baktı
1,492,472 soru
24,386,479 cevap
349,033 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın