0 oy
1,728 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimle komşu çocuklarıyız aynı sitede olduğumuz halde bile görüşmedik sözümüz kesildi imam nikahı oldu sonra nişan oldu ve babam beni eşimle hicbir yere göndermedi yemeğe gezmeye falan nişanlıyken 3 kere çıktık 2si kardeşlerim geldi 3. De doğum günümde yemeğe çıktık yarım saat durduk durmadık babam aramaya başladi ağlayarak eve gittim her sey ağzımdan burnumdan gelmişti çok tartıştık babamla o yüzden ama evlenince her şeyin acısını çıkarttık :D sizin icinizde ne ukte kaldı 

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bişey kalmadi cok sukur ilk zamanlar gezmeye babam yok demis ilk çocuğum ya tuhaf geldi basta demekki sonradan bişey demedi. 
tarafından
Hm benimki evlenene kadar sıktı zaten bende çıkmak istemiyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Altınlarımı borç için bozdurmazdım borç bir şekilde ödeniyor ama altınlar geri gelmiyor o zaman da düşünemedim ama olsun eksik bir şeyim yok Allaha şükür 
tarafından
Sağlık olsun canım
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Dugun yapmadim yanarim yanarim ona yanarim ya :(

tarafından
Niyr canım
(7,094 puan) tarafından
Sartlar oyle gerektirdi o zaman ama keske bekleyip.yapsaydim
tarafından
Nikah saatiyle olum saati şaşmazmıs canım vardir bir hayir
(7,094 puan) tarafından
Aynen oyle cok şükür rabbime ins cocuklarima nasip olsun en güzelleri
0 oy
tarafından

Hangi birinden başlasam bilemedim vaveylacım :ermm:

tarafından
Anlıyorum seni benimde aklıma bu geldi bunu yazdım
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Nişanım da fotoğrafcı bizle anlaşıp başkasına çekime gitti 

Kınamda salon tutmadı kapı önü olsun dedim amcamlar yok olmaz bahçe olsun dediler küçük alanlar kınam oldu 

Düğünümde eniştem cinslik edip kayınbabamla kavga etti annem araya girdi 

Kuaförler im ise türban yapamadı fotoğraflarım berbat oldu 

Ahhh ahh yaramı deşmee bacım :(
tarafından
Zehir oldu desene
(3,749 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Doğum sonrası eşim ne bir çiçek ne bir hediye hiç bişey yapmadı. Halbuki alttan yolunu yaptım doğumdan sonra beklediğime dair. Sonra eve geldik dolapta bişey yok doğru düzgün hani yeni doğum yaptı dolabı düzeyim yesin süt olsun yok. Gitti annem babam poşetlerle getirdi yemeğimi yaptı sağolsun. O konuda eşimin davranışı çok içimdedir
tarafından
Niye oyle birbsey yapti ki canim
(2,187 puan) tarafından
Düşüncesizdir sağolsun... Özel günlerde bile süslenirim dışarı çıkarız önceden plan yapar insan az çok dimi. Yok direk e napsak nereye gitsek dye bana sorar..
0 oy
tarafından
Allaha çok şükür istediğim hersey oldu ama sadece bir sey var ki onu da zamanı gelince kaynanamın yüzüne vurcam.

3 aylık evliyken gün vardı evlerin de 20 kişi rahat vardı herkes dip dibe oturmus yemek yiyor orda hamile bi gelin vardı bir de 2.5 yasinda çocuğu vardi döndüm kizla muhabbet ettim masallah diye kaynanam herkesin içinde sen daha bekle dur millet ikinciyi yapıyor dedi bende daha dur bismillah dedim ama çok kırılmıştım eşime dedim oda deseydin ya oğluna de bunu diye bidaha derse ogluna söyle de dedi, daha sonra ben hamile kaldım haber vermeye gittik ilk torunları bide eşim ben utanırım sen söyle dedi bende girdim mutfaga bişey dogruyordu dedim babaanne oluyorsun ulturason kağıdını uzatarak, iyi gözün aydın diyip dogramaya devam etti kâğıda bile bakmadı ne gülümseme ne bişey düşünün yani ilk torun bide ee sen o tavrı yapacaktin niye bana herkesin için de kısırmışım gibi davrandın bu içimde ukte bebegim doğduğun da sevdiği zaman dicem şimdi seviyorsun ögrendigin de sevişmemiştin diyee
tarafından
Kaynanam oyle bir şey yapsın yüzünü dahi göstermem rerbiyesiz her şeyi zıkım ediyolar
tarafından
Nefret ediyorum canım zerre sevmem kendisini
tarafından
Niye boyleler anlamıyorjm
0 oy
(2,481 puan) tarafından
İçimde çok şey ukte kaldı en çok üzen  başta çocuğumun ihtiyaçlarını alamamak diğeri ise eşim bana çok düşkün olur ilgili biri olur diye hayal etmiştim ama öküz bir eşim var ne özel gün sever ne sevdiğini söyler küser anneme giderim ne arar ne sorar hiç gelim alim demez 
tarafından
Ne diyecegimi bilemedim :(
0 oy
(19,923 puan) tarafından

balayına gitmeliydikk:D çok içimde kaldı

tarafından
Ortalık düzelince git canım :)
0 oy
(141 puan) tarafından
Balayına gidemedik ,maddi imkanlardan dolayı. Sonra 1 ay öncesinde gelinliğimi diktirmiştim ama sonradan çok pişman oldum. Çünkü çok daha güzellerini gördüğüm için erken aldığımı düşündüm. Ha bide altınları ben yokken gidip aldı kayınpeder bana sormadan. Hiç sevmem onu 
tarafından
Hiç aevmem onu ahaha cok güldüm :D
0 oy
tarafından
Yaa tek benim babam değilmiş demekki . Eşim nişanlıyken mutfağa yanıma gelirdi babam bir bahane bulup beni çağırırdı.  Çok utanırdım. Sanki mutfakta ne yapabiliriz ki :))
tarafından
Her seyi yapabilirsiniz babalara göre :D
0 oy
(1,521 puan) tarafından
5 ay nişanlı kaldık, eşim eve gelirdi bir iki saat otururdu. Annem o 2 saat boyunc en fazla 5 dk dışarıya tavuğa yem veirir gelirdi hemen. Üçümüz oturur çay kahve içerdik sonra eşim giderdi:( halbuki burda damatlar hep gece eve alınırdı. Biz hiç alamadık eve... Ayda bir iki kere disariya çıkardık sadece.
tarafından
Noye gece alınırdı kız damatlar
(1,521 puan) tarafından
Beraber yatarlanmış kizla:)
tarafından
Vaaaa ilk defa duydun :D benim babam kalpten giserdi herhalde :D
(1,521 puan) tarafından
Çoğu babanın haberi bile olmuyor ki. Nikah kiyildiktan sonra alınıyor. Erkeklerin haberi olmaz:))
0 oy
tarafından
Hemen hemen herşey istediğim gelinlik kinalik bir balayına bile gidemedik para yoktu istediğim gibi alışveriş yapmadim şimdi çok şükür bir çocuğm var artık hiç bir şey yapamıyorum evde iş temizlik yemek bu kdar saçımı bile boyamak istedim o bile kısmet olmadı harbi şanssız bir insanım ya
tarafından
Uzuldum canim rabbim saglik versin
0 oy
tarafından

Hangi birini sayayım ki ah ah :) 

tarafından
Derlet biter mi omur biter dert bitmez

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,297 göst.
0 oy
11 cevap 726 göst.