0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (986 puan) tarafından
Annemle yürüyüşe gittik komşu şismisin bide karnıma bakıyor ya dikmiş gözleri Allah'ım delrcem ya normaldir son ayimdayim dedim insan gerçekten üzülüyor ya 

13 Cevaplar

0 oy
(1,947 puan) tarafından
Bana da çok zayıfsın diyorlar canım sen ne olursan hep onu derler insanlar böyle daha doğrusu hepiniz böyleyiz insan evladı değil miyiz işte nankörüz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amaaan birak bana da 5 aylik gibisin hamile demem senin icin diyorlar. Bunlara yaranilmaz surekli kulp bulmaya çalışırlar. Sen sikma canini
0 oy
(12,384 puan) tarafından

Kız ne takıyon benim hiiiiiiç umrumda degil. Kıçimin kenarlari :D 56dan 65e ciktim.39 haftalik olduk. Ve karnim oyle buyukki gormen lazim. Disari bi cikiyorum millet direk karnima bakiyo annem diyoki herkes sana bakiyo. Baksinlar diyorum hoşuma gidiyo :D oğluşum saglikli kilosu iyi ya o bana yeter. Verilir kilo

0 oy
(6,978 puan) tarafından
Bu millet ne kadar patavatsiz ya, insano cileden cikarirlar. Bende balon gibiydim, hele varya suratim nasil cirkinlesmisti, renk defismisti filan, cok sonra reaimlerde farkettim. Cevremdekilere dedim sonra, bu halimi yuzume vurmadiginiz icon tesekkur ederim diye...duyarli insanlarla bir arada olmak cok onemli
0 oy
(11,130 puan) tarafından
Zayıf olsan aman çocuğa iyi bakamamış çocuk zayıf kalmış derler bırak diyene hehe haklisin de geç 
0 oy
(487 puan) tarafından
Varki yiyoruz de sen de kız üzülme azcık bogazını tut hamur işi yeme birazda yürüyüş hareket verirsin
0 oy
(530 puan) tarafından
Bende aynı şeyleri duyuyorum 36 haftalığım daha sen doğurmadın mı diyolar hep ayakların nasıl şişmiş kilon kalır veremezsin kapıya çıkmıyorum komşuları görmemek için 
0 oy
(582 puan) tarafından
Banada hiç kilo  almamışsın diyorlar son ayımdayım. 

Aman kimene yaa hamilesn  sen diyen istediğini desin .
0 oy
tarafından
Kime ne benim etinden budumdan kıskananlar çatlasın bende oldum duba gibi ohhh mis kimene ben çocuk doğurmuş emziren bir anneyim kilo umrumda değil herkes kendine baksın takma boşver
0 oy
(352 puan) tarafından
Benim de karnım büyük deil yüzüm falan şişti sanırım 12 kilo aldım eltim gördü bayramda iki üç defa dedi yüz ifadem değişiyor moralim bozuluyor ondan da mı anlamıyorlar anlamıyorum bu insnaları ikide bir şişmisin yoksa kilo mu aldın deyip deyip durdu bayram boyunca 
0 oy
(528 puan) tarafından
Hic takip üzülme ben özlüyorum o günlerimi:)) ayricalikli bi dönem. 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Banada diyorlar kız hiç takılma valla bebeğim için yiyorum can boğazdan gelir. Bide ben su içsem yarar nabaym yemesem bebek kilodan geri kalıyor yıyorum bende doğurdukdan sonra verrz nabalım vermesek canım sağolsun var ki yıyorum :) :) 
0 oy
tarafından
Dünde aynısı ben yaşadım samimi biri de değil ay naısk şişmişsin dedi ağzımı lafla doldurdum annem önümü kesti kim şiş olmadan doğurmuş acaba dedim kadın put kesildi bazı şeyler üstüne ezzem olmayanlar her boktwn çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 225 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 770 göst.
10 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 281 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,216 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu

407,247 soru

12,224,179 cevap

36,825 kullanıcı

...