Normalde cok sevmem aile seylerini anlatmayi ama tarihi gördüm icim cız etti bir kez daha cok kotu oldum babam tamda 2 sene önce bugün cezaevine girdi 26.08.2018 saat 4 civarı aldılar onu bizden ama yasadigim olay hic gitmiyor gozumun önünden biz dugundeydik o gun hep birlikte biz dugun yemegi yiyorduk sonra bi duyduk babami polisler yakalamis karakola götürmüş hemen gittik karakola bi baktim babamin ellerine kelepce takmislar fotografini cekiyorlar o an dunyam yikildi sanki, kostum babama sarildim ama normal sarilamiyorsun girdim kelepcenin altindan babama sım sıkı sarildim hıçkıra hickira agladim yiktim ortaligipolisler bile dayanamadi halime zor ayirdilar ben perisan oldum tabi sonrasında cezaevine götürdüler ben günlerce perisan oldum o gun sabaha kadar uyumadim gozlerim aglamaktan davul gibi olmustu icim yaniyordu o günler o anlar hic gitmiyor gozumun önündeno gunden sonra psikolojim bozuldu kendime gelemedim bi sure bide yeni evliydim daha 3 haftalik filandi cok zor gunler yasadim bi sure sonra panik atak hastasi oldum su an hala panik atak hastasiyim ama o günlere bakis simdi iyiyim şükür.. zamanla herseye alisiyor insan aciya özleme herseye 6 aydir gormuyorum babamin yüzünü bu kovit yüzünden cok ozledimm..bazen esimi kiskanirim bu yuzden surekli hergun babasiyla görüşurler icim cız eder keske babam disarda olsada bende gorsem hergun diye ama insallah gelecektir o günlerde,, neden girdi diye sormayin olurmu bende kalsin uzun oldu k.bkmayin ama gercekten anne baba kiymeti bilin. benim en güzel zamanlarimda babam yanimda degildi ne dugunumde ne dugunden sonra nede simdi torunu olacak benim gene bi yanim eksik kalacak Rabbim kimseye göstermesin..cezaevinde diye de lutfen ön yargiyla bakmayin her cezaevinde olan suclu degildir bunu unutmayın 2 senedir ne hayatlarla hikayelerle karsilastim ben Rabbim kimseyi dusurmesin oraya cok zor
1,486,756 soru
24,306,001 cevap
344,392 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın