0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,263 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylık. Eşimin ailesi çok sorunlu ve eşim de onlara cok düşkün sürekli problem çıkarıyorlar bana laf sokuyorlar ve doğal olarak ben de onlara soğuk davranıyorum. Benim ailem ile eşim de iyi anlaşılır. Ki ailem sürekli maddi manevî yardımcı olur sürekli. Eşimin ailesi öyle fena ki 3 yıllık.evliyiz 2 sene gayet iyi yaşadık eşimin tüm sülalesi ile aynı şehirde yasiyoruz bir sorun yaşamadık son 1 senedir eşimin ailesi taşındı yaşadığımız şehire eşimin tüm akrabaları anne annesi bile dedi inşallah boşanmazlar diye. Öyleler ki kaynanam şu an 1 senede geldi 2 yengesi ve kiz kardeşi ile küs diğer kardeşinin arkasından kuyu kazar annesinin dedikodusunu yapar. Benim de sürekli dedikodumu yapıp iftira attılar kayinbabamla. Ben de iki yüzlülük yapamıyorum onlara karşı soğuk davraniyorum ama asla saygısızlık yapmam eşim ne zaman gidelim dese giderim. Dün yine gittik dün de çocuğumun banyo günüydü saat 10 buçuk oldu eşime geç oldu gidelim dedim aşağıya indik başladı sen ayrımcılık yapıyorsun bıktım demeye. Ben de kendi aileme davrandigim gibi davranmami bekleme o kadar şeyden sonra ikisini bir tutma dedim o da yok benim için yapacaksın dedi. 3 senedir ben senin için yapıyorum biraz da onlar çocukları için yapsın dedim onlar yapmıyor iste ne yapalım sen yapacaksın dedi. Neyse bizim zaten sorunlarımız vardı soğuktuk bayağı eşim müstehcen seyler izliyor falan. boşanmak istediğimi söyledim ben de. Cesaretin varda boşanırsın diyor beni babaliktan mahrum edemezsin çocuk ben de kalacak ayrılırsan diyor. Sırf kanunlar sana verir diye sana bırakmam çocuğu kaciririm diyor. Yapabilir korkuyorum. Su an çocuğum için karı koca ilişkisini bırakıp ev arkadaş olarak ömür boyu yaşasak mi diye düşünüyorum. Ama daha 23 yaşındayım bir ömür böyle geçer mi bilmiyorum. Kizlar siz olsanız ne yaparsınız şaştım kaldim

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ahhh dertli kuzum ah bende seninle aynı durumu yaşıyorum o yüzden bak bu saat olmuş çocuklar uyumuş koca başka odada yatmış bende sabahlara kadar uyuyamayıp kafayı yiyorum böyle, bende 22 yaşındayım daha çok genciz ve bu hayatları çekmeli miyiz? Bilmiyorum. Bizde kaç defa boşanma eşiğinden döndük ama bu seferki en ağırıydı, Allah evimize huzur versin 
(2,263 puan) tarafından
Amin cnm. Iste onlar fosur fosur uyurken biz bu hale geliyoruz. Ben eşimle kesin barışmam ama çocuk için aynı evde yaşamalı mi bilmiyorum. Insan gibi ayrılacak biri değil çünkü
tarafından
Ben öyle yapıyorum, senin elinden birşey yemem diyor içmem diyor sadece çocuklar için aynı evdeyiz, bide 2 hafta sonra doğumum var, 2 yaşında da oğlum, bugün polislik olduk düşün o derece kötü oldu. Ayrılma ama iki arkadaş dost gibi yaşa fazlada karışma eşine ne yaparsa yapsın belki kendi haline bırakırsan düzelir
(2,263 puan) tarafından
Ah cnm ya. Kaderimize bak.. inşallah senin de hayatın düzene girer
-Reklam-
0 oy
(12,768 puan) tarafından
He kaçırırım demesi öyle kolaydı seni korkutuyor kaçırsın bakalım nasıl hapse kadar gider olay sen inanıyor söyle 
(2,263 puan) tarafından
Cnm bugün diğer postta da hep öyle demişler de korkuyorum göze alamıyorum. Resmen kendimi müge anlida goruyorum psikolojim bozuldu çocuğum olmadan ne yaparım
(12,768 puan) tarafından
Korkutarak amacına ulaşmış eşin
0 oy
(3,908 puan) tarafından
Sende polise sikayt etsene
(2,263 puan) tarafından
Güvenemiyorum göze alamıyorum haberlerde sürekli görüyoruz çocuğu kaçıran babaları.
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Sikayet et senden izinsiz yurt disi yasagi gelir turkiye de de kacirsa nereye kadar zaten bulurlar oyle laftaki gibi kolay seyler degil bunlar afkursn 
(2,263 puan) tarafından
Bilmiyorum haberlerde görüyoruz babası kaçırmış 1 yıl 2 yıl. Göze alamıyorum ödüm kopuyor bebeğim çok küçük henuz mahvolur
0 oy
(518 puan) tarafından
Eşinle arkadas olarak aynı evde yasayamazsin,ben de denedim rekorum 2 ay,2 ay ayrı uyuduk ayrı yedik ekmeği bile ayrı aldik ben boşanma konuşması yaptığım gün barıştık,demem o ki o şekilde yaşanmaz,aileler her zaman sorundur onlar doldurmuş belli Allah huzur versin
(2,263 puan) tarafından
Amin herkese huzur versin  insallah
0 oy
(52,188 puan) tarafından
Allah hakkında.hayirlisini versin insallah zor bir durum
(2,263 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(610 puan) tarafından
Polise şikayet edemezsin boşanamazsında olmuyor yani biliyorum yuvanı dağıtma ayrıda kalamazsın tek yapman gereken ne ağzını açman yuvanı yedirme kimseye senin hakkında birşey diyen olursa direk bam bam bam yüzüne karşı hiç susma ağzına eden yaranır
(2,263 puan) tarafından
Iste ben de öyle düşünüyorum malesef polisin yapabileceği bir şey olmayacak ve ben çocuğumdan olacam..
(610 puan) tarafından
Öyle canım

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,236 göst.
26 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 978 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi semiz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 363 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde 1234 (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 438 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu

413,010 soru

12,434,483 cevap

45,775 kullanıcı

Kategoriler

...