0 oy
1,200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hadi biraz eskilere gidelim kafamız dağılır eşinizle ilk nerde nasıl tanıştınız ilk adımı kim attı evlenmeden önce nasıllardı şimdi nasıllar ☺️

22 Cevaplar

0 oy
(56 puan) tarafından
6 yıl önce çalıştığım yerin eski çalışanı olarak gelip giderdi sonra bana yeni kızı ayarlayın diyor bir arkadasa ve oda benle birlikte işe giren diğer kız sanıp söylüyor . Kız kabul ediyor bunlar sevgili oluyor . Ama eşim sürekli bana bulasirdi o kızın yanında bana bakardı felan . 4 buçuk sene sonra tekrar aynı mağazada ben öğreniyorum bu durumu.  Eşimi bana anlatıyorlar felan ben konuyu degisiyorum olmaz felan diyirum farklı şehirlerde yüz artık diyorum . Eşim gelip gidio arkadaşlar da bizi ikna edip konuşturdu (muhabbetim yoktu ) ben eşime seni istemiyorum onların zoruyla geldim dedim . 1 ay görüşme konuşma olmadı sonra ben numarasını bulup mesaj attım öyle sevgili olduk :))))
tarafından
Alllah tamamına erdirsin canım
(56 puan) tarafından
Amin kuzum cumlemizin
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından

Amca çocukları olmamıza rağmen valla ilk istemeye geldiklerinde gördüm doğrusu görmedim ben okuldaydım garibim beklemiş beklemiş gelen yok en sonunda ben geldim oda görmeden doğru düzgün müsade istediler söz takılacağı gün gördüm bide konuştuk anlastik kabul ettik simdi de evliyiz iyiki de evet demisim<3

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 999 göst.
0 oy
29 cevap 1,068 göst.
0 oy
22 cevap 1,837 göst.
21 Kasım 2018 Diğer kategorisinde Mergen (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 720 göst.
23 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu

410,665 soru