Eşim yengemin kardeşi yani abimin eşinin kardeşi 10 yıl sonra tanıdım onu ilk görüşte ikimize vurulduk 1 yıl konuştuk 5 yıldır evliyiz 1 buçuk tane çocuğumuz var hala ilk günkü gibi çok şükür ben azıcık hasta olunca yemek bile yemez oturur öyle başımda o benim herseyim Rabbim bizimde herkesinde agzinin tadını bozmasın
Facebook ta beni eklemis sildim tekrar ekledi sildim tekrar ekledi ne ayaksin kardesim yazdim oda 40.ayak yazdi sonra bi baktim bunun resme ayni bacisi sen cansunun abisimisin dedim he sen cansuyu nerden biliyon dedi lan ayni koydeniz nasil bilmeyim dedim sen bizim koydemsin dedi he dedim koydemi yasiyon dedi he dedim meger ayni koyluymusuz sonra arkadas arkadas konustuk sonra bu bana cikma teklif etti kabul etmedim oda sen bilin fazla naz asik usandirir dedi gitti hadi dedim ugurlar olasabahin 5 de mesaj atmis yok ben sensiz olamam aliskanlik yapmisin die oo dedim oyle boyle konusurken bi sure sonra sevgili olduk 4 sene sevgili kaldik o askere gitti ben uniye gittim uninin birinci yili memlekete dondumde nisan yaltik 2 yilida dugunumuzu yaptik 4 sene sevgili 1 bucuk sene nisanli yarinda ewlilik yildonumumuz 4 senemiz dolacak insAllah ayin 31 de de oglumuzun 1 yas dogum gunu bu dunyaya bin kere gelsem yine onla ewlenirim ben ondan raziyim rabbim de ondan razi olsun ❤❤❤sukur ilk gunki tanidim agir oturakli sahiplenen efendi adam
Firma isinde calisiyordum buda firmaciymis herkese beni soylermis benim oldugum marketlerde pesimden gelirmis ama ben hic fark etmedim bile. Sonra faceden istek atip durmustu tanimadigim insanlari direk silerdim ama buna cvp veresim tutmustu oyle ben ona cvp yazdim o bana derken ertesi gun bulusmaya karar verdil cafeye gittim bekledim bunu geldi oturdu karsima kaşları çatık çatık konustu bir iki fln sende konus fln yapmisti konusmadigim halde dovecek gibisin konussam heralde masayi kafama gecirirsin fln demistim :-)) sonra aksam mesai cikisi bulustuk sonra digerki gun fln derken sevgili olduk cok kere ayril baris olduktan sonra tanismamizin tam birinci yilinda sözlendik zor oldu ama başardık evlenmeyi
Bizimde evde tanıştık ilk o geldi istedi gitti görücü usulü evlendim
Bizde kuzeniz ama çocukluk aşkımız var eşim beni 10 yaşından beri bunu ben alicam derdi ve aldı 16 zor bekledi eşim için hic pişmanlık duymadım ama ailesi için aynı şeyi diyemiycem helede kaynanam ve kizlari
Biz yanliş mesajla taniştik yanliş mesaji ben attim
1,492,993 soru
24,394,460 cevap
349,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın