0 oy
3,196 göst.
Diğer kategorisinde (3,134 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Resim atamıyorum galerim dolu, sildim resim ama yine olmuyor. Kırmızı benekler var, nedir bunlar? Bilen var mı? Gece gece sinirlerim bozuldu, bacakların da kolların da ve yüzün de var. Yüzün de yavaş yavaş çıkmaya başlamış, Allah aşkına bilen varsa cevaplasın kafayı yicem yoksa 

8 Cevaplar

0 oy
(62 puan) tarafından
Bnmde oğlumda vardı gecti 
(3,134 puan) tarafından
Nasıl geçti, hastaneye falan götürdünüz mü?
(62 puan) tarafından
Yok götürmedim cnm kendisi geçti ama sizinki çok ilerlerse sen görür her bebek bir degil
(3,134 puan) tarafından
Tamam canım sağol
(62 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm
(3,134 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(223 puan) tarafından
Egzama olabilir mi canım ?
(3,134 puan) tarafından
Resim attım canım, böyle kolları bacakları bizim çarşaf vardı onu sermiştim onunkiler kirli diye acaba o mu yaptı? Bilemiyorum aklım karışık
(223 puan) tarafından
Alerji olmuş sanki canm kesinlikle doktora göstermelisin. Biz bilemeyiz burdan ne oldugunu
(3,134 puan) tarafından
Banada öyle geliyor, kesin yumurta dokundu sağol canım yarın götüreceğim
0 oy
(431 puan) tarafından
Canım.aynisi hatta fazlası var bizde de birebir aynı ben doktoruma.resim.attiim.allerji değil dedi sinek issirigina benziyor dedi ama sinek değil kesinlikle evde sinek yok ben kendimce.suna karar verdim.sicaktan olduğunu düşünüyorum ben cnk klimayı açtığımiz zamanlar yok oluyor ama klima açık değilse.sicaksa çok terlerse bunlar çıkıyor ben böyle düşünüyorum kendisi sönüp gidiyor birkaç güne ama her bebek farklıdır sen yine sor doktoruna ben kötü bişey olduğunu sanmıyorum
(3,134 puan) tarafından
Sinek yok ki ama yaaa, inşAllah yoktur canım inşAllah hemen geçer
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Nerdrsiniz bilmiyorum ama antalyadaydık bi hafta önce sıcaktan ve yakarcalardan her tarafı böyle oldu sıcak iklimden uzaklaşınca düzeldi klima da da dursak her gün duşta aldırsam geçmedi malesef alerji sanmıştım ama alerji böyle olmuyormuş
(3,134 puan) tarafından
Anladım kuzum, bugün götürecem inşAllah kötü bir şey değildir
(1,331 puan) tarafından
İnşallah canım geçmiş olsun
(3,134 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Canım gül hastalığı diyorlar ona benziyor bende hamileyken olmuştum böyle çoğalıp gidiyor. Mevsimsel galiba korkacak bişey yok ama sen doktora git bı krem erir en azından. Ha bunun en iyi ilacı her gün sık sık ılık duş. Duş yaotirirkende şampuan kullanma kuzum kese kullanmasadece suya dok cik. Çocuk çok kirliyse bebek sampuaniyla şöyle elinle yıka keselemeden . Gecmsis olsun canım. 

. Bende çıktığında bende alerji sanmıştım so Ra cildiye dedi gül hastaligi . Dusu söyledi . Krem verdi korkma mevsimsel dedi. 
(3,134 puan) tarafından
inşAllah hemen geçer bizim de canım ya, gittikçe çoğalıyor gördükçe üzülüyorum
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(580 puan) tarafından
dr git biz bilemeyiz altinda yatsn sebebi
(3,134 puan) tarafından
Gittim
0 oy
tarafından
6.hastalık fdıye bı hastalık var o olabılıt canım vırus kaynaklı bı hastalık. Doktora getır ogren. Ates falan yapar Allah korusun
(3,134 puan) tarafından
Gittim canım şurup falan verdi
tarafından
Cok gecmıs olsn canım allahm tez sıfa versn
(3,134 puan) tarafından
Amin canım sağolasın
0 oy
(3,997 puan) tarafından
canim drya git ne olur ne olmaz isilik degil , isilik de daha kucuk oluyo kizarikliklar, gecmis olsun
(3,134 puan) tarafından
Gittim kuzum şurup verdi, sağolasın canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
24 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa43 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,287 puan) tarafından soruldu