Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kirada oturan veya kiracısı olanlar bakablrmi?
0
oy
901
göst.
28 Ağustos 2020
Diğer
kategorisinde
Ozgen
(
969
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar biz.smdi eve sıfır girdik diyolarki çıkmadan önce heryeri boya badana yaptrp temiz cikilcak doğrumu bu ilk defa duydum .kapıları bile boyatcakmşz
ev
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
31
Cevaplar
+2
oy
28 Ağustos 2020
SenaySaki
(
30
puan)
tarafından
cevaplandı
Nasıl aldıysan öyle bırakmak zorundasın
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
28 Ağustos 2020
Melekkk
(
12,095
puan)
tarafından
cevaplandı
Teslim alindigi gibi birakilir evet. Yoksa depozito geri verilmeyebilir
1 önceki yorum göster
28 Ağustos 2020
Melekkk
(
12,095
puan)
tarafından
yorumlandı
Oda iyiymis :)) vermem kacarim o zaman
28 Ağustos 2020
Ozgen
(
969
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaaa kacablrsek:D oda tanıdık olduğu için almamsti canım napalim boyatp cikicaz artk:)
28 Ağustos 2020
Miranın annesi
(
1,714
puan)
tarafından
yorumlandı
VAllah bizim Bizim kiracı vardı adam evden cıkacagını hiç söylemedi. Sabah 4 te esyalarını arabaya yüklemiş anahtarı kapının üstüne bırakmış kimseye birsey demeden tasınmıs. Ev sıfırdı.Peteklerin vanası nİn oldugu yerdeki plastik kapakları resmen adam küllük yapmıs. Asbiretör resmen yag içindeydi. Klozet ve dusakabini hiç söylemeye gerek yok. Küçük cocugu vardı resmen bezinnden pislik düşmüş kurumuş laminant İn üzerinde. Zaten evinin kapısını acar acmaz acayip agır koku geliyordu. Onlar evden gittikten sonra bir hafta cam kapı acık bıraktık. Elektrik su kira hepsini biz ödedik. Ona masraf olmasın DİE bizim abonelikten devam et dedik herseyi bize bıraktı nereye gittiği bile belli degil. Telefonları o kapanı o kapanıs :))
28 Ağustos 2020
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne kotu iste insanlar ondan sonra gelsin iyilik yapsin.Boyleleri insanda iyilik yapacak kafa birakmaz ki.benim ev sahibim de ilk evlendigimiz zaman sıkıntıya girmeyin diyeabonelik actirmamisti inanin eski borclarini bile odedik uzerine evden cikarken yerleri banyo tuvalet her yeri dip kose temizleyip boyatip ciktim.ev sifir ayarindaydi cikarken.kendi evini nasil kullaniyorsan 10 kat daha iyi kullanmak gerek hak var cunku yazik
28 Ağustos 2020
Miranın annesi
(
1,714
puan)
tarafından
yorumlandı
Hakkı düşünen yok maalesef bazı kişilerde. En azından paramız yok biz cıkıyor uz demiş olsaydı bile o yeterdi. Adamın 3 cocugu vardı belki parasınyoktur basımızın gözümüzün sadakası olsun derdik. Ama öyle hırsız gibi gitmeleri gercekten hos degil.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
28 Ağustos 2020
Akima
(
2,078
puan)
tarafından
cevaplandı
eğer girerken ev kirli diye badana yapmış olsaydınız, badana yapmadan çıkabilirdiniz, badanalı eve girincede badana yapıp çıkılır canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
Selo De Bana
(
25,224
puan)
tarafından
cevaplandı
Nasıl girdiysen öyle bırakmak zorundasın. Bizde girerken ev boyandı kapılar boyandı cilalandı çıkan kiracı yaptırdı bizde çıkarken aynısını yapıp bırakıcaz, yapmıyorsak depozitoyu geri almayız.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
BEG
(
1,157
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynen oyle canim mesela biz suan oturduğumuz eve girdigimizde ev sahibi evi boyamamisti siz boyamak isterseniz boyayin cikicaginiz zamanda nasilsa oyle birakirsiniz demisti bi 10 gun sonra insallah cikicaz bize bir boya isi kalmiyor o yuzden iyi hos biz tuttugumuzda ev fenaydi boya konusunda ben yine baya boyali temiz birakiyorum :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Bizde sıfır gırdık ama ınsallah oyle degıldır daha 2 sene sonra cıkarız bu evden sadece boynacak yerler bellıdır bızım zaten cocuk bıle daha yenı dogdu benle eşim tekız evın bır sorunu yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
Blackoptimum
(
247
puan)
tarafından
cevaplandı
Sözleşmede o madde varsa yapmalısınız. Bizde yeni değiştirdik vardı öyle bi madde o yüzden yaptırdık.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Evet canm benm evim bar kirada ama bişy yapmadiklari sürece skinti yok yani 3 tane felan kiracı değişti hiç birine yaptırmadım temiz kullanmışlardı çünkü gerek kalmadı ama tabi yapsalar yapın derdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Evt evi bulduğun gibi bırakc aksın cnm kimibev sahipleri öyle istiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
LMihrace
(
7,615
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet evi temiz bırakmalı ardindan gelen sovmesin en azından :) valla annem ev aldı 30 yıl sonra kiradan kurtuldu evini temizlerken baya andık önce ki ev sahibini o nasıl kır nasıl oturmuş pisliğin içinde diye. Biz evi yerleştirirken bekar kardesimde çıktıkları evi temizledi üç gün boyunca. Boyanın da parasını vercek annem ev sahibine . Öyle bir şey demediler ama adaptandir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Evi nasıl aldıysan öyle bırakmak zorundasın boyalı temiz ise öyle bırakmak zorundasın yıllardır böyleydi yeni değil ki bu canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Evet doğru canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
Emine S
(
16,910
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben evimi sıfır verdim kiraya ilk kiracidir. Evi nasıl aldıysa öyle bırakmak zorunda. Oturali daha 6 ay oldu musluğu bozmuşlar bile. Boyaması gerekirse de boyayacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
Azamelia
(
12,776
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabiki anlaşmaya bağlı ama tertemiz badana li eve eve girip heryer kötü ol.mus şekilde çıkamaz sin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
Blackwoman
(
20
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizimde öyleymiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
Berna bora
(
451
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizede öyle dediler, ev zaten temiz saçmalamayın dedik. Çıkarken son ay kirayı vermeyin depoziyodan düşün
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
Aminenin annesi ❤❤
(
2,110
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben evi aldgm gbi brakmazsam bana ustune para verirler ☺️☺️ ev les gbiydi camlar desen 10 senedir silinmems yerleri soylemiyorum bile kapi avizeler ooo eski gelinleri oturuyoms bu evde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
misafir
tarafından
cevaplandı
Hayır tabiki canım öyle saçmalık mı olurmuş bizimde kiracımız var evden çıkacakları zaman sadece kırdıkları Bi yer varsa orayı tamir etmelerini istiyoruz o kadar sizin ev sahibi biraz kurnazlık yapmaya çalışmış
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂
(
3,618
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet nasıl girdiysen öyle bırakmak zorundasın bende kiraciyim kapı biraz abartı ama sadece duvarlar boyanır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Ağustos 2020
Nebaht
(
501
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla iki eve oturdum ikiside sıfırdı ilkinden çıkarken badana yapmadık.. burdan da çıkmayı düşünüyorum yine yapmicaz sanırım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
28
cevap
525
göst.
Kirada oturan arkadaşlar ne kadar zam yaptı ev sahibi ?
7 Şubat 2022
Diğer
kategorisinde
Rabia2
(
421
puan)
tarafından
soruldu
ev
0
oy
5
cevap
277
göst.
Kirada oturanlar ve evi duvar kağıdı olanlar hiç deldirdiniz mi? ( Fotoğraflı)
27 Ocak 2023
Diğer
kategorisinde
sazh
(
5,117
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
ev
sohbet-tavsiye