0 oy
2,206 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Öncelikle herkese merhaba kizlar bu soruyu sormak için açtım burayı eşim gormesin diye normalde takip ediyorum kendi hesabımla ben 29yasinda iki kızım var ve ikiz gebeyim 26 haftalık yazacaklarım sizi hayrete dusurebilir benim eşim denen pisliğin telini kurcalarken bundan bi kac ay önce kız kardeşimin fotolarını gördüm Instagram dan ekran alınmış sonrasında silinen fotolarda kız kardeşimin o fotolarla çıplak fotomontaj yaptığını gördüm ve geceleri benim uyuduğum u düşünüp onun fotolarina bakarak rahatladigini gördüm onun ismini sayikladigini duydum bunlari söyledim ve büyük kavga ettik bana yüzsüz bir şekilde sanki gerçek mi beraber oluyorum fantazi sadece dedi. Bosansam bu ikinci evliliğim ailem arkamda değil 4 çocukla nerde nasıl çalışır hayat kurarım daha ikiz olan doğmadı bile ben çok bakımlı kadınım güzelim de.. sürekli bana kilo aldın ayı gibi olsun doğum yapınca sıfır beden ol bu ne heryerin yerinden fırlamış diyor ben onun çocuklarını doğurmak için vücudumu bozdum birde ikiz olunca kilo çok aldım hareket edemiyom bile benim göğüslerim küçük sürekli büyük göğüs sözü ediyor yada bakıyor kezaaa kız kardeşimin büyük artık öyle çıkmaz öyle dardayimki lütfen ahlak bekçisi olmayın ben burda onu dinlemeye değil içim i dökmeye geldim uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin

59 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fotomontaj yaptigina eminmisin ? 
(4 puan) tarafından
Eminim bacım evet çünkü belli başın altındaki vücut kardeşimin değil
tarafından
Rabbim bildigi gibi yapsin o kocani.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim hidayet versin inşallah sanada en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın canım
0 oy
tarafından
Ohaaa bacimmm acill bosannnn   bu pislimten ya cok igrenc ben oyle bisey duysam evi basinaa yikarm bu nedemek ya  ben kotu oldum seni dusnmiyormm Allah belasini versinn igrenc pislik
0 oy
(544 puan) tarafından
Allah belasını versin kocanın ş.rfsiz şikayet et kuzum ailene söyle
0 oy
tarafından
Yerinde olsam bu pislikle bir dakika durmam midemi bulandırdı işsiz fotomsntaj falan neler le uğraşmış Allah aşkına çaresizim dıe bu ahlaksızlığı sineye çekmeeeeeeee 
0 oy
(25,223 puan) tarafından
Burdan biri misin sen? Ahlak bekçisi falan dediğine göre burdaki linççi tayfayı biliyor olmalısın yeni gelen biri nerden bilecek yoksa... Allah sonunuzu hayır etsin. 
(4 puan) tarafından
Ben eşimin bildiği hesapla aranizdayim canım okuyorum bütün postları ama mail e gelir yazdığım sorunun cevapları diye burdan soruyum dedim
(25,223 puan) tarafından
Anladm cnm
0 oy
(449 puan) tarafından
ALLAH yardımcın olsun senlik bişey yok ama ailen yanında değilse sabırla beklemen lazım dışarısı aç kurt kaynıyor evlatların var baş edebileceğini düşünüyorsan sığınma evine git ama baş edemeyeceksen bir süre daha o mahlukata dayanman gerekecek 
0 oy
tarafından
******** ahlaksız adam demiyorum adamlara hakaret ederim pislikkkkkkkkkkkk
0 oy
tarafından
Bu telefonlar ve sosyal medya yüzünden daha çok sapıklık artacak daha çoook yuva yıkılacak gün geçtikçe normalleşme başlayacak. Ne var canım iki eğlendik olacak. Rabbim sonumuzu hayretsin 
(4 puan) tarafından
Zaten pişkinlik ile ne var bunda diyor fantazi diyor
tarafından
Dilim söylemeye varmıyor elim yazmaya varmıyor ama. Erkek kardeşi varsa yada kuzeni fln. Sevdiği bir erkek akrabası. onunda senin için aynı şeyleri düşünebileceğini söyle normal mi diye sor... Sopayla girişilecek herifler vallahi  billahi. Fantazi yi karınla yaşa  baldız ne alaka ** herif
(4 puan) tarafından
Söyledim cnm benim senin kardeşini düşündüğüm ü düşün dedim ne kadar acı dedim saçmalama kes dedi bana artık düşünmekten arkamı dönüp uyumaktan korkuyorum onu hayal ediyo onun fotolara bakiyo diye gerçekten çok canım yanıyor
tarafından
İşte. Kendi yapınca normal. Sen yapınca saçma. Düşüncesine Bile tahammül edemiyor ciddiyim fena dövesim geldi  nasıl evlendin bilmiyorum ama inanki sonu iyi değil. Hani baldızını kaçıranlar oluyor ya onlar gibi olur. :(. Çok üzülüyorsun biliyorum çok haklısın hiç normal değil ama onunla olmaz devam etmez asla düzelmez emin ol çok daha beterini yapar. Akrabadan aileden aklı selim biri varsa onunla konuş yardım al
0 oy
tarafından
Yok artik şefersizlikte sınırı geçmiş
0 oy
tarafından
Allah cezasını versin o karaktersiz köpeğin peki daha önce böyle şeyler yapıyor muydu keşke böyle bir adama 4 çocuk yapmasaydın Allah yardımcın olsun inşallah. Ama buna göz yummak zorunda değilsin ve kızlarını böyle bir şerefsizle büyütmek onlara yapacağın en büyük kötülük olur. 
0 oy
(15,447 puan) tarafından
Bugün kızkardeşin için bunları yapan yarın kendi kızına yan gözle bakar. Gerçekten mide bulandırıcı bir mahlukatmış kocan olacak pislik. Ne denirki , çaresiz olmasan kalmazsın yanında. En azından kız kardeşini uyar ve mesafeli olsun , uzak dursun , fotograf falan paylaşmasın. Çocuklarını doğur ve uygun zamanı bekleyip boşan. İkinci evlilik diye hayatını mahvetme. 
0 oy
(448 puan) tarafından
Canım beni yanlış anlama sakın yargılamak için yazmıyorum ama benim de kız kardeşim var empati yap lütfen ona yapılan bana yapılmıştır nasıl susarsın bana kimse inanmaz diyorsun Allahn varlığını unutma lütfen yalnız değilsin ki sapık adamdan acil kurtulman lazim
0 oy
(264 puan) tarafından
Allah yardimcin elin elim ayagim kalbim titrdi sinirden ama bu boyle olmaz 2 evlilik diye ailen destek cikmiyor diye yarin oburgun seni satmaya kalksa bunadami susacan bu susulacak konu degil snn acilen bir yerlere basvurman lazim sosyal medyaya dokulse neler cikar ortaya hapse girer Allah hidayet versin yolun acik olur insallah
0 oy
(970 puan) tarafından
Allah ıslah etsin
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Peki ne yapmayi dusunuyosun bu bole devammi etcek kardesin yarin bigun evlencek nolcak peki suscakmisin?
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Bugün kardeşine yapan yarın cocuklarina yapar iki gün sonra kardeşine tecavüz etmeyeceğini nerden biliyorsun illa kötü sonuçlar çıkınca mi bosanacaksin valla kusura bakma senin tek suçun susmak ve sustukça başına gelecekleri de kabullenmiş oluyirsun 
0 oy
tarafından
Sonucunu göze alıp bu sapıktan kurtul o sapığa çocuk mu emanet edilir Allah yar ve yardimcin olsun insallah.
0 oy
tarafından
Canım susamazsın böyle bişeye bu yarın kızların büyüdüğünde onlarada yapar cünkü ******** işte baldız kız kardeştir ama o bunu yapıyorsa daha başka şeylerde yapar emin ol 
0 oy
(3,100 puan) tarafından
******** adi pislik. Senın kardesın onunda kardesı olmaz zorunda insan baldızına yan gozle bakarmı bu nasil bır sapıklık. Allah yardımcın olsun canım diyecek bıeseyde bulamıyorum 

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 746 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Begonvil_. _ (6,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 513 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,709 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 910 göst.
12 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 121 göst.