Öncelikle herkese merhaba kizlar bu soruyu sormak için açtım burayı eşim gormesin diye normalde takip ediyorum kendi hesabımla ben 29yasinda iki kızım var ve ikiz gebeyim 26 haftalık yazacaklarım sizi hayrete dusurebilir benim eşim denen pisliğin telini kurcalarken bundan bi kac ay önce kız kardeşimin fotolarını gördüm Instagram dan ekran alınmış sonrasında silinen fotolarda kız kardeşimin o fotolarla çıplak fotomontaj yaptığını gördüm ve geceleri benim uyuduğum u düşünüp onun fotolarina bakarak rahatladigini gördüm onun ismini sayikladigini duydum bunlari söyledim ve büyük kavga ettik bana yüzsüz bir şekilde sanki gerçek mi beraber oluyorum fantazi sadece dedi. Bosansam bu ikinci evliliğim ailem arkamda değil 4 çocukla nerde nasıl çalışır hayat kurarım daha ikiz olan doğmadı bile ben çok bakımlı kadınım güzelim de.. sürekli bana kilo aldın ayı gibi olsun doğum yapınca sıfır beden ol bu ne heryerin yerinden fırlamış diyor ben onun çocuklarını doğurmak için vücudumu bozdum birde ikiz olunca kilo çok aldım hareket edemiyom bile benim göğüslerim küçük sürekli büyük göğüs sözü ediyor yada bakıyor kezaaa kız kardeşimin büyük artık öyle çıkmaz öyle dardayimki lütfen ahlak bekçisi olmayın ben burda onu dinlemeye değil içim i dökmeye geldim uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin