Kizlar sabah belediyeden aradilar yeni dogum yapmissiniz bayan arkadaslar evinize gelip bebege hediye getircek diye kabul ettim geldielr kapidan verip gittiler paketi acinca vaya sasirdim cunku kucuk bi belediye beklemezdim sahsen icinde
ev tipi ana kucagi sallananlardan
Portbebe
Bakim cantasi
Kanguru
Alt acma
10'lu zibin seti var ne diyelim Allah razi olsun
Bide icinde not var hosgeldin kucuk hemşehrim diye baya guldum ne tatli geldi :D
Ne güzel biz insanlar herşeyden mutlu oluyoruz aslında hep böyle mutluluklar yasasak ben okurken bile mutlu oldum cnm güle gule kullanın..
Masaallah canim bebegin nasibi kismeti ayagina kadar gelmis :) gule gule kullan
Acaba her belediye veriyr mu
Ne kadar güzel ya :( keşke bizim burdada olsa ama yokmuş
Bizim etimesgut belediyesi de kalmadı demiş göndermiş kocamı .
Baya comertmis he belediyeniz :) bizimki direk doğum yaptığın gün hastanede verdi hediyemizi battaniye bez ıslak mendil pişik kremi bide citcitli badi
O belediyeyi bizede gönder kız ne güzel bana öyle bisey gelmedi Bende istiyom manane manane :)))))
Böyle bir şey için başvuru mu yaptınız ilk defa duyuyorum çünkü çok güzel bir şey bizde bari varsa öyle bir şey başvuralim =DD
Ben de basvuru yapicam bizim belediyeye basvuru yapiliyor benim bebis 20 gunluk olduk verilermi acaba
Maşallah .Bizimkilər də az qalır ki,doğuma rüsum qoya:(
Ben olsam dolandırıcı zanneder kabul etmezdim kapıyı da açmazdım çünkü İstanbul da yaşıyorum :))))))))
nerde oturuyorsunuz canım bizim burda bi battaniye ates ölcer bide kitap havlu
Iyimis gule gule kullan hangi belediye bu nerenin belediyesiki
Amaan ben gaziantep te oturuyorum biz e
Bir tulum
Ateş ölçer
Hoşgeldin yazılı kart
Tulum tek kullanım lik :))) bir yikamada çekti ve çıtçıt olan yerleri yırtıldı ALLAH cezani versin belediye başkanı
İNŞAALLAH BU SENE BU BELEDİYE BAŞKANI KAYBEDİP GİDER. Bir hayrını görmedik !!!
Ben istanbul goztepedeyim hayatta gelmez boyle hediye ablam 5 ay önce doğum yaptı ona da gelmedi.gule gule kulan canım.
Aaa cok guzelmis basvurumu yaptiniz
Ay hangi belediye bu hangi il
Bizim burda gecem seneye kadar gelip altin takiyordular ekstra bse getriyolarmiydi bilmiyorm ama suan devam ediyormu onuda blmiom dusunmsler Allah razi olsun
1,491,642 soru
24,374,191 cevap
348,216 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın