Kızlar bnm eşim cep telefonu işiyle uğraşıyor küçük bu dükkanımız var eşimin yanında bi kız çalışıyo ben bu kızdan çok huylandim daha öncede 3 kız çalıştı onlarda böyle bişey hissetmedim bu kız beni kovsanda gitmem diyomus eşim arabayla alıp bırakıyo evi yol üstünde diye one oturuyormus arabada geçen bi telefonun ekranını kirmış akşam eşime msj atıyo abi moralin çok bozuldu kafama takıldı diye pazar günleri izinli dükkanı açacaksan geliyim diyomus eşimde bu kıza sanki daha anlayışlı davranıyo gibi geçen dükkanda eşim fatmam dedi gibi geldi kıza sacmaliyorum dedim bugnde canım dedi gibi geldi demedim diyo işten çıkartcm kızı diyo vicdanım hemen birini ekmegnden ediyorsun yapma diyo napicm şaşırdım uzun oldu kusura bkmayin ama çıkamıyorum işin icinden
Bnce isten cikarttir o kizi simdiki devirde kimseye guven olmuyo ve anlattigina gorede kiz hoppa birine benziyo hadi yol ustunde diye seni arabaya aliyoda one oturmakta ne demek yani bn olsam kiyameti koparirdim yani ve kendi gelsin asla almayacaksin derdim ve eve gelecek esim bi bakacam ki o kizdan msj geliyo kiyamet koparirim yani esinin aklina cok bisey sokma ama cikartsin onu isten kimsenin ekmegiyle oynamis olmassin yuvanı korumus olursun
Haklısın şüphe duymakta. Bnce takip et bi. Dükkanın yakınlarında dur bı iki saat. O ki inkar ediyosa aklıma başka plan gelmedi :)) sorsan demez ki kim der ..
Canim kadınlar biseyden supheleniyorsa altından muhakkaktl dusubdugu şey çıkıyor dikkatli ol bendn tavsiye boylelerine fırsat verme boş serbest bırakma esinde alışmasın varsada aralarında bsy dvmi gelir şimdidn el atmam gerk boslarsan tekrarlari gelir emin ol benden tavsiye sana kalmış kardeşim yine dusun sen bı
Canım sakin ama sakın vicdanen rahatsız olma çünkü kadın hisseder. Daha öncekilerden neden huylanmadın da bundan huylandın eee demekki var bi pislik. Ben de benzer şeyler yaşadım ekmeğinden olmasın dedim baktım işler iyice boka sardı en son kızı arayıp ben kovdum. Sevgilisi gibi sürekli trip atıyordu sacm sapan. Bırak kovsun bayan çalışan da almasın.
Ben kesinlikle kız bi çalışana izin vermem burnundan getiririm ki çıkarsın erkek alsın diye. Bide o yaşlardaki kızlar daha tehlikeli. Şimdiki nesil fena malesef. Süt kardeşleriyle bile aynı koltukta oturmuyor eşim. Bu zamana kadar iyi bile sabretmişsiniz
Evi bu kadar yakınsa neden eşin alıyor? Hadi aldı kız neden öne oturuyor? Eşim yoktu kaynım beni götürdü hastaneye eltime sende gel dedim oda geldi baktım eltim arkaya geçiyor oturmaya tabii kaynım bizim arabayla götürdü beni eltime dedim arkaya ne geçiyorsun orda ben otururum sen herifinin yanına otursana dedim. Araba bizim olmuş olabilir ama kim sürüyosa onun avradı oturur bu bi örnekti canım. Sonuna kadar haklısın her yerde iş bulur öyle bi kız ekmeğinden etmiş olamazsınız yani anladın mı? :))
Çıkarttır canım boşver kocan elden gidicegine günaha gir öne oturmak evden alınıp bırakılmak benim tahammül edeceğim bişey değil ben olsam cikarttirrim
Fevri karar verme. buna benzer bir olay geldi basima. Ben böyle aldatilma olaylarini duyunca esime derdim senden birgun böyle birsey gorursem ne beni ne çocuklarıni ne ölümüzü ne diirmizden haberdar olursun. Gel zaman git zaman birseyden suphelendim, sonrasinda sahit oldum eve gelince yuzune vurdum cocuklari hazırlamıştım gelmeden. Bende giyindim gidiyorum dedim baya ses gurultu kaynanam kayinbabam geldi,herneyse ben kaldim esim gitti. Gitmeyi cok istedim. Sonra namazimi kildim Allah'a dua ettim. Esim 3 gun eve gelmedi is yerinde yatti. Düşündüm bu sogukluk ona firsat vermektir, 4. Guunu esime mesaj attim yemek hazir diye geldi. Eşim beni kaybetmekten okadar cok korktuki ben soylemeden hesabibi kesip kizi çıkarmış. Eşimin saflığına gelip onunla olan muhabbetine beni sahit etti. Eşim cok dua etti bana beni böyle bir seytandan kurtardin diye neymis babasi icin katlaniyordum. O gun ilk ve son konustum birdaha da konusu olmadi, hic bahsetmedim. Sende boyle davranarak başkasıni mutlu etme, biran once bir açığını bul bunu kullanarak işten çıkartman daha kolay olur ya ben ya bu
Hiçte pismanlik hissetme bence bu ne laubalilik cnm ne munasebet sen orda bi elemansın patronun da evli insan haline tavrına dikkat eder azicik böyle kendini yemektense defolup gitsin hiç haz etmem böyle tiplerden
Bugün bu kadar rahat davranıp gitmem diyen yarın kim bilir neler yapar bence eşin kız değilde erkek birini bulsun. Akşama kadar aynı ortamda insanın aklına neler gelir valla.. şahsen benim eşim olsa asla ama asla izin vermezdim.. şükür ki itfaiye de calisiyor hepsi erkek :-)
Kiz seni grmis mu arada iş yerine git eşinle otr hatta onu dükkana bırak siz gezmeye gidin
Oooo anammm ben simdiye isi basmistim :D
Telefon dukkanında kız nasıl calısıyor dha erkek ısı degıl mı
Ne demek önde oturuyor 10 yıldır esnaf yanında çalışmış biri olarak söylüyorum sakın güvenme canım
Canım boş buraxma eşini. Mümkünsə erkek işçi olsun. Qız qadınla işləməsin . Elə qızları əlimə versələr didərəm ətlərini
Ben olsam anında o kızı kolundan tutup kapının önüne koyarım hiç vicdanın rahatsız hissetme anında koy kapıya
Hanımlar bir kere asıl edep kuralına göre ön koltuk boşken arka koltuğa oturursanız arabayı kullanana özel şoförünüz muamelesi yapmış olursunuz ayıp olan budur normali ön koltuğa oturmaktır kadın erkek farketmez yok kaynım varken bile on e oturmuyorum bilmem ne nasıl zihniyet bu hadi yabancıyı bi derece anladım amenna da kendi akrabalarınızdan bu kadar kendinizi korumanız bana zihniyet bozukluğu olarak geliyor ha bu arkadaşın durumunda arkadaşa diğer anlattığı şeylerden dolayı hak veriyorum kiz biraz işve cilve yapıyor gibi anlatılmış ama tanımam etmem kimsenin günahına girmek istemem
1,492,373 soru
24,384,911 cevap
348,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın