Fevri karar verme. buna benzer bir olay geldi basima. Ben böyle aldatilma olaylarini duyunca esime derdim senden birgun böyle birsey gorursem ne beni ne çocuklarıni ne ölümüzü ne diirmizden haberdar olursun. Gel zaman git zaman birseyden suphelendim, sonrasinda sahit oldum eve gelince yuzune vurdum cocuklari hazırlamıştım gelmeden. Bende giyindim gidiyorum dedim baya ses gurultu kaynanam kayinbabam geldi,herneyse ben kaldim esim gitti. Gitmeyi cok istedim. Sonra namazimi kildim Allah'a dua ettim. Esim 3 gun eve gelmedi is yerinde yatti. Düşündüm bu sogukluk ona firsat vermektir, 4. Guunu esime mesaj attim yemek hazir diye geldi. Eşim beni kaybetmekten okadar cok korktuki ben soylemeden hesabibi kesip kizi çıkarmış. Eşimin saflığına gelip onunla olan muhabbetine beni sahit etti. Eşim cok dua etti bana beni böyle bir seytandan kurtardin diye neymis babasi icin katlaniyordum. O gun ilk ve son konustum birdaha da konusu olmadi, hic bahsetmedim. Sende boyle davranarak başkasıni mutlu etme, biran once bir açığını bul bunu kullanarak işten çıkartman daha kolay olur ya ben ya bu