0 oy
2,588 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

aradı gelince kimbilir napıcak bana korkuyorum annem keşke polisi aramasaydı kesin babası falan aradı doldurdu bunu babasi evde degil koyde:(((

49 Cevaplar

+25 oy
tarafından
Cık gitsene o evden ne tuhafsin dayak yiyip oturayim diyosun adam.istemiyor dövüyor iste arsiz olma
tarafından
Tugce cok hakli annen seni nasil koruyosa sende evladini öyle  bir babadan korumalisin annen nw tuhaf
(662 puan) tarafından
Aynen valla sinir oluom boyle seylwr duydugumda iki gun sonra seni öldürsün o adam ondan sonra anlar canı yandığı zaman
(6,198 puan) tarafından
Polisi arayan anne asla cocugunu birak gel demez cunku o anne bilir ki o cocuklar da siddet gorur
tarafından
Annenin çocuğunu kabul etmesi de sana bağlı annen şimdi götürme diye yapıyor ama çocuğunu alıp git çocuğuma sahip çıkmazsanız çocuğumla beraber çıkar gider sokakta kalırım de bak nasıl kabul ediyorlar. Ve benim evladımı istemeyen kadına anne demem ben anneliği bilse evladını bırak gel demez!!
(51,495 puan) tarafından
annen madem cocugu kabul etmiyor ne diye polisi arayip ortalığı ayaklandiriyo madem arkanda durmayacak poliside aramasin. iki türlü olan sana oluyor
-Reklam-
+9 oy
tarafından
Yalvar istersen birde!!! Biraz uzak kalmak sana ne kaybettirir boşan demiyorum uzak kal diyorum neden şikayetçi olmadın 
+5 oy
(2,020 puan) tarafından
Arkadasim hem dayagi yemissin hemde bide yalvaracak pozisyona gelmissin saka mısın yaaa, neden şikayetci olmadin. Ah iste ahhh sonra cinayetler niye bitmiyor, boyun egerseniz boyle aciz kalirsanizz bitmez :(
+3 oy
tarafından
Sen boyle ezıl buzul adam kusvettesının karsısında hem dıyorsun ölduresıye dovdu hem annem aramıs. O kadın senı korumaktan baska naptı. Yarın obur gun gercekten kurtulmak ıstesgnde arkanda bı aıle bulamayabılırsın.. Her sey bıttı demıs konusmasını bıle beceremeyen adama bıde acıklama yapıyorsun ya. 
+1 oy
(1,697 puan) tarafından
Niye hayır dedin ya. Olsaydın şikayetçi kaçsaydın o evden polis korumasında. Şimdi gelince nolcak diye korkuyosun ben seni anlamıyorum
+1 oy
(1,105 puan) tarafından
Bişey yapmasına izin verme niye kendini dovdurtuyosun bişey yaparsa ara polisi gelsin şikayetçi ol 
+1 oy
(1,862 puan) tarafından
Adam sana neler yapıyor, Bi de haklı gibi terk ediyor, annen baban seni düşünüyor çırpınıyor polisi arıyor, ama sen halaa adama ben aramadım bilmem ne diyorsun neredeyse özür diliccen
+1 oy
tarafından
Bu erkekler kadinlari neden döverki 
+1 oy
(7,440 puan) tarafından
Bide ayağına alkapansaydin yarinda dövdü diye post açarsın çünkü kabullenmissin 
+1 oy
(4,859 puan) tarafından
Hem dayak yedin hemde birlikte olmaya devam mı etmeye cabaliyorsun benim eşim bana el kaldıracak anında aileme giderim  
0 oy
(3,996 puan) tarafından
annenin yanina gitme imkanin yok mu canim , annen en dogrusunu yapmis aslinda
0 oy
(131,948 puan) tarafından
Kiz olduresiye dovmus o.ç daha ne diye polise sikayetci olmadin öldurmesinimi istiyo 
0 oy
tarafından
Adam seni kapi dişi ediyor sen kaybetme korkusu var seni öldürsede o evden çikmayacagini anladim postlari dan. Yalvarma seni eziyor fark et artık git annenin yanına aklını başina alsın 
0 oy
(29,123 puan) tarafından

Yahu neden şikayetçi olmadin

Pzvenk ya bide hersey bitmistir annenin evine gönderecem diyor 

Dengesiz ya  Allah ıslah etsin 

Bekleme polisi ara git  sikyetci ol burnu sürtsun neyden korkuyorsun sakin ol bi

0 oy
(1,175 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kadın eşini bırakamıyor demekki ayrılmak istemiyor anladıgım kadarıyla yoksa zaten cekip gitmişti seni göndericem diyip döven adamın yanında baska neden durursun. Birde gelip bana neler yapacak diye post acıyor gitmek yerine bekliyor anlamadm . Yorumumu düzelttim yanlış anlayanlar icin
(6,198 puan) tarafından
Sen dalga mi geciyosun ne aşki aşk degil bu bagimlilik arasinda ki farki bi anlayin.Yarin oldurunce de ask dersiniz
(1,175 puan) tarafından
Öf yargı dagıtmayın burda ha onu demisim ha bagımlılık demişim. Kastettigm sey bırakamaması zaten olayı tersinden anlamayın. Ben adam karısına asık demedim öldürünce möldürünce diyosun. Kadın kocasını bırakamıyo belliki dayak yiyo kabulleniyo gitmiyo . Demekki gidemiyo hastalıklı bi bagımlılık var demekki
(6,198 puan) tarafından
Bende adam aşik demedim dogru oku.Yargi dagitmiyoruz biraz gercekci olun ne aşki kadin polise abartilacak bir sey yok diyecek kadar psikolojisi bozuksa bende yargi dagitirim kusura bakma.Arada haberleri izleyin ya da sosyal medyaya bakin kac kadinin oldururldugube
tarafından
Esraalya sen yazdigina dikkat et ne yazdiysan onu anladik
(1,175 puan) tarafından
Aslında ben kadının neden hala durdugunuanlamaya calıstım ve bunu yazdım. Ve kadının eşine yazdıgı mesajları. Acıklama yapıuor kocaısı olacak adama adam hala annenin evine git diyo kadın hala affettirmeye calısıyor kendini.  Ve hala daha ne yapıcam diye post acıyor. Bende hala nicin gitmedigini düşündğm ve bhnu yazdım. Siz ne kadar söyleseniz o gitmeyecek gibi.  Bende böyle bi adama boyun eyiyorsa dedim asık heralde. Ya da aşkı böyle bişi sanıyor anlatmak istedigim bj. Kadını haklı buldugumdan degil
0 oy
(2,705 puan) tarafından

Kaç git o evden artik kadin cinayeti gormek istemiyoruz :'(

0 oy
(25,212 puan) tarafından
Cık git ne bekliyon dayak yemek hoşunuza mı gidiyo anlamıyorum ya bu kadar değersizmisiniz bu dünya da herkes kendi değerini kendi belirler sen kendini zaten değersiz biri yapmışsın geçmiş ola
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Canım cek git anana .

Nafakanin da alasini ac özellikle msjlari asla silme mahkemede baba evine onun yolladığı kanitlanrsa ekstra nafaka baglaniyor burnundan getir 
0 oy
tarafından
Dayak yiyip oturacak mısın canım çık git annenin yanına ya neden şikayetçi olmadın kadın cinayetleri böyle oluyor işte şikayetçi olmayıp sonra öldürülüyorlar çok git o evdn git şikayet et o adamı öldüresiye dövdü diyorsun ne bekliyorsun belki akşama daha beterini yapacak durma orda 
0 oy
(816 puan) tarafından
Dayak yemekten zevkmı alıyon??

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 256 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 798 göst.
0 oy
6 cevap 223 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Armin (6 puan) tarafından soruldu

409,057 soru

12,294,476 cevap

38,294 kullanıcı

Kategoriler

...