0 oy
2,592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

aradı gelince kimbilir napıcak bana korkuyorum annem keşke polisi aramasaydı kesin babası falan aradı doldurdu bunu babasi evde degil koyde:(((

49 Cevaplar

0 oy
(8,080 puan) tarafından
Yazmayı öğrensin önce dağ ayısı deyyus
-Reklam-
0 oy
(2,242 puan) tarafından
canim bin taksiye git annene ya da polisi ara gelsin neyi bekliyon gelip oldurmesini mi Allah korusun birde sanki sen hataliymisin gibi ne eziliyon karsisinda . 
0 oy
tarafından
Annen polisi arayacagina gelip seni goturseydi iyiydi oyle arkanda durup polis cagiriyorsa demek arkanda ne duruyorsun bu psliye yalvariyorsun bide git annene
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Sen ölmeyi bekliyorsun anladım eşin gelecek ve o sinirle seni öldürecek 
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Öldürmesini mi bekliyorsun acaba?

0 oy
tarafından
Iyi ki polis i aramış annen üzülme cık git biraz ayri kal
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Yalvarsaydin valla bak az olmus bu iyi misin arkadasim?Ne yasiyosun kendi kafanda?Bide olduresiye divdun diyosun bi dahakine oldurur merak etme
0 oy
(544 puan) tarafından
Yaa nasıl napcaksın kendini hakkını savuncaksın dayak yeyip oturmucaksın canı cehenneme hayırdır yunus kim aradı doldurdu seni ne demek kardeşim biraz kendiniz değerli olun şikayet etseydin ya korkun ne bu kadar kısasa kısas inceldiği yerden kopsun de yazık günah değilmi sana senin gibilere hangi birgün sessiz kalcaksın
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Vala canım üstüne birde sen yalvaracaksın resmen neden korkuyorsun korkma ister annen arasın ister sen ara kusura bakma sanırım kocanı biraz da sen şımarmışsın gibi :(:( Allah yardımcın olsun 
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Şey yazamayan adamdan hayir gelmez 
0 oy
tarafından
Insallah en kısa zamanda boşanırsın yoksa bir kaç çocuktan sonra bosanmak senin icin daha zor olacak bir abla nasihati olsun sana... Çünkü zamanında eşini ailesiyle yasamayi kabul edip onu 5.0 öne gecirdin.Allahtan korkmayan eşine deger vermeyen adam adam degildir
0 oy
(855 puan) tarafından
Yalvarsaydın bi de ya! Kim doldurmuş diyosun bir de hayret bişey yemin ederim inanamıyorum. Utanıyorum böyle hemcinslerimden annem aramış bide diye kendini aklamaya çalışıyosun. Otur bekle bakalım napıcak anneni de tembihle öldürürse falan şikayetçi olmasın! Hayret bişey yemin ederim ya! 
0 oy
tarafından
Annen en güzelini yapmış çık evden bekleme birde adamın gelmesini 
0 oy
tarafından
Valla şimdi bişey dicem linclenmek istemiyorum kınamıyorum nokta
0 oy
(592 puan) tarafından
Pes yani ya bide ozur dileseydin dayak yedin diye! Bu ne gurursuzluk?! Annen polisi cagarmis sen sikayetci olmuyorsun kusura bakma da sana kimse yardim edemez...
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Konuşmasını bile beceremeyen bir o.ç hala o evde misin valla sende şaka gibisin hala o evde nasıl kalabiliyosun bugun bunu yapan yarin öldürür 
0 oy
tarafından
Ya polisi ara korkudan hayır dedim de ya da çık git evden ofkeyle kalkan zararla oturur derler eşinin ne yapacağı belli olmaz 
0 oy
(617 puan) tarafından

Annen en iyisini etmiş canım sende biraz dik dur bebeğin için kavga et demiyorum ama dayağı asla kabul etme gerçekten çok üzüldüm Allah yardimcin olsun :(

0 oy
tarafından

Yani arkadaşım kırıcı bişey yazmaktansa yorum yapmim diyorum ama dayanamadım kusura bakma sonra hbrlerde bı kadını daha koruyamadik diye görüyoruz bide annene karşı dolduruyosun bu kadın seni korumaktan başka ne yaptı o polisler oraya seni korumak için gelnedimi eğer sonuca baglamayacak ve oturacaksan niye annenin içine ateş düşürdün madem bu kadar büyüdü olay daha niye o adama yalvariyosun yazık be canım ya peşinden sana üzülecek gene annen ailen olacak geldiğinde bişey yapmaya kalkarsa kendin ara polisi ve uzaklaştırma çıkar böyle bı evlilik ne kadar hayra götürür bilmem ama hakkında hayırlı kapılar açılsın inşallah:ermm:

0 oy
(177 puan) tarafından
Oturup bide yalvarsaydn canim bu az kalms hem bos yere sana karisiyr hemde ustemi cikmaya calisiyor senin yerinde olsam sikayetci olur annemlere giderdim sen hala oturmua bekliyorsn o ewde

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 798 göst.
0 oy
6 cevap 223 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Armin (6 puan) tarafından soruldu

409,116 soru

12,295,923 cevap

38,324 kullanıcı

Kategoriler

...