0 oy
1,045 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kac defa cagirdim gel caya diye geldi evimi cok begendi . Kendi dedi işte bana hic esya almadilarr falan filan hep ben aldim dedi . Bu sabah yine kapida konuştuk çagiracaktim dedim ben enayi miyim ?

23 Cevaplar

+16 oy
(122,840 puan) tarafından
Virus var virus bu cay icmelerden komsuya gidip gelmelerden bitmiyo bu virus.
(7,222 puan) tarafından
Sevdaaam +++++++++++++
(1,241 puan) tarafından
Canım yanlış anlamada sen yurtdışından geldin ona lafım yok ama Türkiye'de tatile gittin değil mi virüs varken. Hani ozaman yayılmıyor mu? Şimdi sen böyle deyince şaşırdım yani.
(122,840 puan) tarafından
Evet dogru yurt disindan geldim virus varkende tatile gittim ama yaklaşık 1yil onceden ayarlanmisti ve cok ciddi para ödenmisti ustelik  gittigim otel turkiyenin sayili otellerinden benim bile aklimin alamiycagi kadar hijyenikti şoyle soyliyim otelin kapasitesi 3 bin kisiyse otelde sadece 500 kisi vardi
(1,241 puan) tarafından
Doğrudur ama gittin mi gittin:)) evimizden daha hijyenik yer varmı ona rağmen evde bile bulaşıyor dışarıda ne ortam olursa olsun risk daha fazladır.  
Mesela sen tatildeyken kimse aaa bu viruste tatile mi gittin demedi başkaları komşusuna gitse linç yiyor hemen :D popüler olmanın faydaları diyelim seninkine.
Aslında ben senin tatile gitmenide yarrgilamiyorum canım ama adamina göre muamele yapılması hoşuma gitmiyor. Seninde bu yorumun garip geldi fikrimi söyledim sadece. Saygılar:)))
-Reklam-
+11 oy
(6,200 puan) tarafından
Cagirma gibi bi zorunlulugu yok sizin de yok cagirmatin.Bir bardak cayla da kimse enayi olmaz
+8 oy
tarafından
Bir bardak çayla enayii mi olunuyor anlamadın ne güzel evine bereket geliyor evinin güzelliğini araya sokuşturmak da ne bilim
(50,933 puan) tarafından
dubleks onu soylememis ☺️
+3 oy
(907 puan) tarafından
İnsanların öyle zamanları oluyorki değil evde icecek çayı ekmek alcak parası olmuyor biraz anlayışlı olmak lazım yaşamayan bilmez şimdiki çay oturmalarını pastasız keksiz yapmıyorlar eğer sen çağırdığında ikramlarda bulunuyorsan oda seni sadece çaya çağırmaya utanıyor olabilir 
tarafından
Ne güzel dusuncen doğru diyorsun
(2,589 puan) tarafından
Helal kız
(907 puan) tarafından
İnsanlar kötü düşünmeye çok meraklılar canım malesef kimse kimsenin kapısının arkasındakini bilemez
(2,589 puan) tarafından
Aynen herkes ister misafir gelsin evine bi arkadaşı olsun. Zaten arkadaşlık kurmak istemezse o gitmezdi onların evine.. Yani ben öyle yapardım
+2 oy
(1,924 puan) tarafından
Belki eşyası güzel olmadığı için utanyodur.
+1 oy
(7,441 puan) tarafından
Koronada millet enayi mi cagirsin  vala ne saçma sapan sorunların n var senin ya 
+1 oy
(28,805 puan) tarafından

Allah baska dert vermesin şu hastalik doneminde dert ettigin şeye bak:getlost:

+1 oy
(2,078 puan) tarafından
Bu hastalıkta davet bekliyorsun hayret valla, görümcem illa gel diyor korkudan gitmiyorum 
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Kiz ne cok derdin var senin
tarafından
Hahautznzmzmz
0 oy
tarafından

Valla ben genelde komşularıma gitmem o gelmek isterse gelir hiç dert etmedim bunu, hatta hiç evine gitmedigim görmedigim komşum var hep o gelir kahve icer gider:angel:

0 oy
tarafından

Iyi kafa buluyorsun milletle :D

0 oy
(352 puan) tarafından
Canım eski komşum vardı hep o çagırırdı eşimin arkadasının karısıydı o yüzden mecbur kalıyodum gitmeye bana da o gelirdi çat kapı çagırmama gerek kalmadan her geldiğinde evimi küçümserdi sana iyi eşya almamışlar vs kalitesiz hepsi bilmem ne o yüzden görüşmek istemiyodum mesela komşunda belki senin yanında rahat etmiyodur
0 oy
tarafından
Corona var boşver çağırmada gitmede 
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Bazi seylerde karsilik beklenmz cagiriyosanda o senin misafirperverliginden o oyle biri olmayablir
0 oy
(85 puan) tarafından
Neden surekli karsilik bekliyorsun ya karsilik beklenen sey uzer birde evini bilemezsin esi istemez ortalik viruslu falan falan yapma ya birsey bekliyorsan 
0 oy
(50,933 puan) tarafından
bazen enayi degilde ne oldugunu anlamiyorum tubasu ne alaka esya ne alaka cagirmak 
0 oy
(179 puan) tarafından
Virüs var hala diyo cagırmıyo beni ya kuzum aklını kullan su donemde edinilecek en son dertlerden biri gidip gelmek zaten sonrada bu virüs nye gtmıyo anam siz yakasını bırakmıyonuz ki virüsün gitsin ha bire gezin
0 oy
(2,241 puan) tarafından
yemin ederim basligi okuyunca senin yazdigini anliyorum .virus var bacim virus gitmeeem etmeeen 
0 oy
tarafından

Cagirma sende madeem enayilik goruyosun

image

0 oy
(7,935 puan) tarafından
Belki eşyaları evini güzel bulmadığı için utanıyordur belki ikramlık bişey alamıyordur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 371 göst.
0 oy
8 cevap 590 göst.
0 oy
4 cevap 245 göst.
24 Mart 2024 Aile kategorisinde Myangell (642 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 868 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,652 puan) tarafından soruldu

405,554 soru

12,151,170 cevap

36,569 kullanıcı

...