0 oy
1,196 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Arabamız yok olsun istiyorum çok lazım oluyor ya :)

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşallah olur canım Allah gönlünüze göre versin biz arabasiz yapamayız herhalde çok zor çocuk olduktan sonra dahada lazım oluyor
tarafından
Inşaallah canım amin sağol
-Reklam-
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Yemedik içmedik düğünden hemen sonra bilezikleri satıp araba aldık. Çünkü anasından arabayla doğmuş kocam duramadı :angel:

(2,445 puan) tarafından
Benim ustume aldik benim bilezikler diye çok fsrkediyor ya :D yok anam daha 4 bileziğim eksik benim babası alacak sözde bakalım ne zaman :D
tarafından
Senin bilezikler diye çok mu fark ediyor anlamadim :)
tarafından
Seni almış gari alır mı bilezik unut sen onu :D
(2,445 puan) tarafından
Benim bileziklerle alınıp benim üzerime oldu ya araba ama evlendikten sonra alındığı için ortak oluyor otomatikmen. Bisey fark etmedi yani :D
Dedim ama kuzu Allah katında benim hakkım onlar ben hakkımı helal etmiyorum dedim. 2 sene önce konuştuğumuzda durumum düzelince alicam demişti bekliyoz bakalım hala :D
tarafından
Hahah aynen senin üstüne olsa ne onun üstüne olsa ne :))
0 oy
tarafından
Araba artık bu devirde kesinlikle ihtiyaç. Eşimin ve benim var ayrı ayrı iyikide almışız o ise arabayla gidiyor bende kolaylıkla ihtiyacimi giderebiliyorum hastane market:)
tarafından
Ne güzel bi tane bari olsa bizim :)
0 oy
(815 puan) tarafından
Maalesef canım yok ama küçük şehirde yaşıyoruz arabasız çok zor oluyor heleki hamilelik döneminde sürekli otobüslerde gittiğimiz hastane 2 saat uzaklıkta çok zor oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 
tarafından
Biz büyük şehirde yaşıyoruz daha da zor oluyor amin canım insaAllah hayırlısıyla...

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 1,714 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Dertlikerime (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,493,798 soru

24,406,058 cevap

350,503 kullanıcı

...