Kızlar burda bakıyorum da çoğu kisi hep kaynanasıyla oturuyor. Şükür benim ayrı ama gecen yıl hamileyken esim issiz kaldı o sira da da kaynanam dizinden ameliyat oldu köy yeri malum babasına yardim icin gitmek zorunda kaldık ****** bakıyorlar. 1 ay yattı kaynanam 4 ay kaldım beraber ama bi sorun o 4 ay nasıl geçti. Bin pisman oldum. Yatal odasi ayri ebeveyn banyo var. Afedersinz gece girdigim banyoya bile hesap sordu o saatte banyo ışığı niye yaniyor diye yahu biz 1 senelik bile evli degiliz ne diye yanabilir ki ışık o saatte? Sabah 9 oldu mu kalk da kalk kahvalti etcez benim mide bulanti sorunum vardı yiyemezdim öğlene kadar kaynana ayri kayinpeder ayri gelirdi kapiya sabahın köründe Yaptığım yemek, temizlik gittigim yer ya böyle kendi istegimle bi sey yapamiyordum canım yemek istemedi bugün çay demleyip kahvaltı yapcam diyemiyordum yemek beklerledi hep. Sonra kendi evime geçtim adam akıllı aramazdı kızım hamilesin bi sey cekiyor mu canın diye. Onlarin yanındaydim hamile olduğumu ögrendigim zaman hayırlı olsun bile demediler. Ya burda görüyorum birlik oturanlar var ya gercekten ALLAH göstermesin kınamak gibi olmasın nasıl duruyorsunuz nasıl geçiyor günler