0 oy
860 göst.
Diğer kategorisinde (1,729 puan) tarafından
Kızlar kısaca özet geçiyorum. Bebeğim doğdu,annem yaşlı ve elinden pek de bişey gelmediği için kaynanam geldi bana yardımcı olmaya. 12 gün kaldı,karantina bitti, hemen yazlığa gitti. ( kaldığı süre zarfında da yollar açılsada artık gitsem diyordu)  neyse eşim 20 gün izin aldı gidelim yazlığa dedi gittik,sonra bana sen kal benim iznim bitti 20 gün daha kal,buranın havası bebeğe iyi geldi daha sakin diyerekten ben 20 gün fazla kaldım. O süreçte kaynanam bir sürü laf soktu bana,sustum bişey demedim. Ne zaman gidicem diye gözüme baktı. Çocuğu istemiyordu çünkü. Neyse şu an evimdeyim. Gelelim konuya, yarın doğum günüm,eşim 3 gün önce virüs yüzünden ailen bu eve gelmesin hatta benim babamla dışarda dahi görüşmeyelim ne olur ne olmaz dedi, bende ok dedim. Yarın da dışarda babam da katılsın bize doğum gününe piknik yapalım dedi. Bende annemde gelsin deyince, neyse boşver o zaman yapmayalım piknik dedi. Bende neden benim ailem işin içine girince böyle yapıyosun deyince,ailen çocuğa en ufak yardımda bulunmadı diye inletti evi. Annem yapamıyor napim dedim fıtık var yaşlılık var kamburluk var. Senin annen de yaptı ama bin kere söylendi dedim. Madem annem gelmeyecek bizle Ozaman istemiyorum piknik dedim. Bağırdı çağırdı gitti. 3 yıldır evliyiz hep aynı kızlar, kendi ailesi olunca onlarla gezelim tozalım,benim ailem olunca da asla bişey yapmayalım . Çok doldum daha yazarım da neyse ha bu arada ailem eşime hi bişey yapmadı bu güne kadar, eşimi de çok severler

16 Cevaplar

+2 oy
(303 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
ay ne bu kocların aile düşkünlügü kaynanalar görümceler ya vallaha herşey bizim istedigimiz biz olsun gelin kndi tarafını isteyince gidince tantna allahım yarabbim bencil bu erkek tarafı benm de abim var inş biz öle olmayız inş kızım böle ailelere gelin gitmez bende öle kaynana olmam diye cok dua edyorum 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
O dogum gununu kutlama vile daha onceki postunu hatirliyorm kaynaninda bosverr al pastani kendin ye ne aile lerine duskunler
(1,729 puan) tarafından
Kutlamam cnm, bende inat ettim.
+2 oy
(2,110 puan) tarafından
Esin senin annene guvenerekmi cocuk yapti kmse bse yapmak zorunda degil götünee guvenmiyosa yapmasaymis agzinin payini ver aileme guvenerekmi cocuk yaptin die
(1,729 puan) tarafından
Neler söyledim neler. Annesinden çok soğudum ya
(2,110 puan) tarafından
Senin ailene nasilsa sen de ayni ol ve onun ailesi ne yaptiysa ver eline al anana gotur istemiyorum kmsenin bseyini de
(1,729 puan) tarafından
Asıl şunu göstermek için sabırsızlanıyorum. Annesii illaki gelecek yazlıktan, bir gün olcak ve bizim bi işimiz çıkacak eşimle, ve kendisi diyecek bırakın çocuğu bana bakarım ben diye. Aslaaa ama asla 10 dk bile bakmayacak çocuğuma. Yazlıkta bana neler neler dedi. Asla unutmam. Resmen kadın bana gotuune güvenmeyen çocuk yapmasın dedi ya.bana diyor ve düşünsene oğlunun çocuğu tek torun bu. Orda kaldık ne zaman gidicem diye gözüme baktı.
(2,110 puan) tarafından
Kesinlkle brakma deseydin zaten ben kmseye guvenerek yapmadim die
+1 oy
(33 puan) tarafından
Eşin ailene  nasıl  davranıyorsa  sende onun ailesine oyle davran hic canını  sıkma  canım  
(1,729 puan) tarafından
Bundan sonra öyle.  Zaten annesinden inanılmaz soğudum. Yani çocuğum olduktan sonra olan oldu. Gerçek yüzünü gördüm.
+1 oy
(14,470 puan) tarafından
Ne ayıp bişey.

Artık senin ailen benim ailem mi var?

Yuva kurulunca artık iki baba eşit,iki anne eşit olmalı.

Esin çok haksiz
(1,729 puan) tarafından
Bir de eşim okumuş doktora bile yapmış düşünün yani
+1 oy
(578 puan) tarafından
ay nasil zavvali esin var ben onun annesini istmzdim ne yapasa aynisi
(1,729 puan) tarafından
Artık bende istemiyorum. Kadının tek derdi gezmek. İlk ve tek torun bu. Ama kadında zerre sevgi yok ya. Bana hayta orda aynen şunu dedi. Gotuune güvenmeyen çocuk yapmasın dedi
+1 oy
(1,390 puan) tarafından
Bende de var aynı cinsten. Zorrrla gitsek bile bana bir ton laf eder sanki bir lütufta bulunmuş gibi sinir bozmaya çalışır fln. Bıktım da işte yapacak çare yok. Biz kayınvalideme herrrr hafta gideriz şaşmaz.. 
(1,729 puan) tarafından
Valla çok ama çok soğudum. Kadın çocuklardan nefret ediyor.
+1 oy
(1,307 puan) tarafından
Erkek lern geneli ole Dr bacım napcan sende eşit davran oralı olma 
(1,729 puan) tarafından
İşin komik tarafı eşitlik yokki. Herşey onun istediği gibi ilerliyor. Onun ailesi ile görüşülür herşey yapılır ama benim ki ile yapılmaz
(1,307 puan) tarafından
Bak sen ya ole olmuyo onnki gelrse olrsa sennkide olcak
0 oy
tarafından
Çocuktan sonra erkeklerin kafakiları bulanıyo. Dolduruşa gelmişte olabilir
(1,729 puan) tarafından
Kendi de annesinin ne maall olduğunu biliyor. Annesi çocuklardan nefret ediyor ya şaka gibi
0 oy
(7,745 puan) tarafından
Benim ailem olmayacak ise onun da olmasın kaldı ki ben ailemi hiç bir zaman ezdirmem eşime herkes haddini bilsin kocan çok terbiyesizmis seni yetiştirmiş ailene yaptığı hurmetsizlik resmen kendi de çocuk yetiştiriyor ben olsam senin damadın da sana yapsın derdim
(1,729 puan) tarafından
AA evet bak aynı cümleyi ona söyleyeceğim, damadında sana yapsın
0 oy
(51,593 puan) tarafından
senin ailene guvenerek yapmis demekki bebegi umutları yikilmis. 
(1,729 puan) tarafından
Baktı annem onun gözünde işe yaramadı sürekli aynı yerden vuruyor beni. Annen işe yaramıyor diye
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Pardon da senin ailen bebege bir sey yapmak zorunda degil esin bi yerine guvenmiyosa bebe yapmayacakti aklina bak onun cocugu o yapacak senin ya da onun annesi degil
(1,729 puan) tarafından
Sıkıntımız şu. Bebeğim kolik bir bebekti. Gerçekten evde biri gerekiyordu, benim annem yardım edemedi. Onun annesi de söylene söylene etti
(6,198 puan) tarafından
Tamam olabilir dedigim gibi bebek ikinizin bebegi kimsenin size yardim etme zorunlulugu yok cunku bebek yaparken bunlari dusunmeniz gerekiyordu
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Vallq bnm ailemi istemeyen bnde istemem onun ailesini oyle saçmlaıkmı olur kendı annesi nasl goryorsa senın annenide oyle gormeli bnce 
(1,729 puan) tarafından
Yok cnm ya. Görmüyor varsa yoksa kendi anası babası kardeşi
(6,014 puan) tarafından
Ayy sende tepkini koy valaa sanki sokaktan gelmşiz allaşkına bizimde bi ailemiz var mesela bnnm ailem nekdr kotu  olsada asla kötülemem el oğlu sonçta hep tepkini göster vala kendını ezdrme
0 oy
(219 puan) tarafından

Aynısını bnde yaşadım daha dün salı günü benim ailem toplandı eşim emribakiyi sevmez bnde sordum ailem toplandı bak bizimde davet ettiler istersen gidelim dedim sen bilrisin dedim benim istediğimi biliyor niye toplanacaklar dedi bnde öylesine dedim o zaman boşver yaa dedi o gün gitmedik içimde kaldı dünde onun ailesi toplandı bana emri bali yaptı Bn unutmuştum olayı tmm gidleim edim sonra o bana böyle böyle yaptı dedim bnde aynısını ona yapacam dedim gitmiyecem Bn dedim oda tmm bn giderim dedi resmen ağlıyacaktım kendi ailesine geldimi hiç sormuyor bneim aileme geldimi emrivaki sevmiyorum diyor kız kardeşim kaynanagilde ayıp olur onun bize yaptığı ayıbı sen onun ailesine yapma diyince gittim artık rabbim cidden biraz akıl fikir firaset versin bu erkeklere:ermm:

(1,729 puan) tarafından
Hepsi bencil kısacası. Bak eşim doktora yapmış sözde. O derece okumuş ama baksan bu konularda çok ama çok bencil. Hep kendi aileleri varsa yoksa kendi aileleri
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Aileni ezdirme aynisiini yap.. nankorler sanki sen ağaçta yetistin seni beğenmiş almış anneni beğenmiyor .. sende onun ailesine yüz verme keşke 2o gün de kalmasaydn
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Söylene söylene yardim etmesi hiç etmemesinden iyi bu 1

Senin ailen yada onun ailesi bebeğinize hicbirsey yapmak zorunda değil bu 2

O senin ailene nasıl davranıyorsa sende öyle davran ki ne demek olduğunu anlasın buda 3

Anneni babani kimseye ezdirme. Benim eşimin de bazen böyle eserleri tutar sonra akşamına hatasının farkına varır hemen geri vites atar. Sende aile oldun evet. Ama kimse annesini babasını atmaz. O nasıl annemlerde 20 gün kal diyor peki? 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Zannan (593 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 394 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 907 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde birminikanneyimm (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 452 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu

410,006 soru

12,327,372 cevap

39,131 kullanıcı

Kategoriler

...