Kızlar kısaca özet geçiyorum. Bebeğim doğdu,annem yaşlı ve elinden pek de bişey gelmediği için kaynanam geldi bana yardımcı olmaya. 12 gün kaldı,karantina bitti, hemen yazlığa gitti. ( kaldığı süre zarfında da yollar açılsada artık gitsem diyordu) neyse eşim 20 gün izin aldı gidelim yazlığa dedi gittik,sonra bana sen kal benim iznim bitti 20 gün daha kal,buranın havası bebeğe iyi geldi daha sakin diyerekten ben 20 gün fazla kaldım. O süreçte kaynanam bir sürü laf soktu bana,sustum bişey demedim. Ne zaman gidicem diye gözüme baktı. Çocuğu istemiyordu çünkü. Neyse şu an evimdeyim. Gelelim konuya, yarın doğum günüm,eşim 3 gün önce virüs yüzünden ailen bu eve gelmesin hatta benim babamla dışarda dahi görüşmeyelim ne olur ne olmaz dedi, bende ok dedim. Yarın da dışarda babam da katılsın bize doğum gününe piknik yapalım dedi. Bende annemde gelsin deyince, neyse boşver o zaman yapmayalım piknik dedi. Bende neden benim ailem işin içine girince böyle yapıyosun deyince,ailen çocuğa en ufak yardımda bulunmadı diye inletti evi. Annem yapamıyor napim dedim fıtık var yaşlılık var kamburluk var. Senin annen de yaptı ama bin kere söylendi dedim. Madem annem gelmeyecek bizle Ozaman istemiyorum piknik dedim. Bağırdı çağırdı gitti. 3 yıldır evliyiz hep aynı kızlar, kendi ailesi olunca onlarla gezelim tozalım,benim ailem olunca da asla bişey yapmayalım . Çok doldum daha yazarım da neyse ha bu arada ailem eşime hi bişey yapmadı bu güne kadar, eşimi de çok severler