Cok sinirleniorum ama dogumdan snra yapamiom die daha cok sinirleniom alismaya calisiom daginikliga suab yatak odasinda katlanacak camasir var kafam orda bilerek gdip katlamiom alisim diekizim birakmior birsey yapayim
Ev dağıldıkça bana sinir geliyor. Topluyorum öğlen öncesi eşim gelene kadar eski haline dönüyor ve bunı yapan 13.5 aylık bi canavar coğu zaman dağınık
Bunu bugün detaylı temizlik biri yapmış olarak cevaplıyorum daginiksa acayip rahatsız oluyorum. Yapmaya gücüm varsa yapıyorum yoksa rahatsız olmaya devam ediyorum
Ben biraz takıntılıyım sanırım sabah 6da banyoyu ovalarken buluyorum kendimi bana kalsa her yer dağınık sürekli bir toplama temizleme çabası kendimi yoruyorum ama tutamiyorum ruhum darlaniyor
Topludur gunduz biyere gidiceksemde 1 saat erken kalkar toplarim
Her gün illaki çamaşır makinesi bulaşık Makinesi çalışır gunde
Olurda biri gelir veya benim bi günüm bi günümü tutmuyor rahatsizlanir hastaneye yatarsam ev toplu kalsin
Hele kontrole gidiceksem hemeklerimi akşamdan yapar dolaba koyarim olurda yatirirsalar adam eve geldiğinde yemegi olsun
Çok takıntılıyım normelde ama bu aralar *** götürüyor diyebilirim 4 5 gun yoktum geldim yine yapamadim fazla çünkü makinem tamirde komsudan aldim oda kirintilari saçları falan alayım diye pazartesi temizlik yapcam çok daginik bırakmam ama çoğu zaman sac kili olur çünkü temizlmesi kolay bana gore ama dağınıklik daha kotu diye düşünüyorum biriisnin cat kapi gelse toplu olsa okadar göze batmaz yerdekiler diye sey ediyorum
1,490,128 soru
24,353,687 cevap
346,617 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın