Kizlar diger postlardan bilen bilir ben sabah aklkma takilan sorulara cvp istiyrm die mesaj atmistm iyikide atmisim yoksa daha cok uzayckti tadimiz daha fazla kacackti ben soguyacaktm belkide ondan bugun ewe geldi 8.30 falandi bugun sinirden biriylede kavga falan etmis biz bugun mesajda konustk birbirimize derdimizi anlatamadk bi turlu neyse ewe geldi ilk hc konusmadk sonra iste yaptiginin yanlis oldugunu bu hatasini kabullendigini ve bana soyliyck bir aciklamasi olmadigini falan soyledi bidaha olmiyck dedi soz falan dedi tabi ben biraz daha uzattm ki ne kadr ciddi oldugumun farkina varsin die gozlerime bakti belliydi oda 2 gundur uyumamis kan canagi olmustu biseyler dedi bende bak sinirden simdi seni burda oldurrm falan dedim benim 2 gundr piskolojim bozulmus dedim oldur hadi hic yoktan seni izlerken olurum falan dedi sonra iste tam yanindan kalktm gidiydm tuttu kolumdan sarildi saclarimi falan optu haksiz oldugunu kabul edip ne desen haklisin ben sucluyum mantikli bir aciklamm dahi yok dedi soz falan verdi bidaha asla gormiycksn dedi daha fazla uzatmak istemdm bende hc yoktan cabalamasi bile benim icin buyuk bir adimdi tabiki gozum hep ustunde olack bu saaten snra yapacagini sanmiyrm dedim bugn birdaha yakalarsam eger adimini atamassn bu ewe soz veriyrm dedi bende baristm bakalm insallh bidaha yapmazda bizimde tadimiz kacmaz bos yere 2 gunum zehir zikkim oldu