0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Kizlar diger postlardan bilen bilir ben sabah aklkma takilan sorulara cvp istiyrm die mesaj atmistm iyikide atmisim yoksa daha cok uzayckti tadimiz daha fazla kacackti ben soguyacaktm belkide ondan bugun ewe geldi 8.30 falandi bugun sinirden biriylede kavga falan etmis biz bugun mesajda konustk birbirimize derdimizi anlatamadk bi turlu neyse ewe geldi ilk hc konusmadk sonra iste yaptiginin yanlis oldugunu bu hatasini kabullendigini ve bana soyliyck bir aciklamasi olmadigini falan soyledi bidaha olmiyck dedi soz falan dedi tabi ben biraz daha uzattm ki ne kadr ciddi oldugumun farkina varsin die gozlerime bakti belliydi oda 2 gundur uyumamis kan canagi olmustu biseyler dedi bende bak sinirden simdi seni burda oldurrm falan dedim benim 2 gundr piskolojim bozulmus dedim oldur hadi hic yoktan seni izlerken olurum falan dedi sonra iste tam yanindan kalktm gidiydm tuttu kolumdan sarildi saclarimi falan optu haksiz oldugunu kabul edip ne desen haklisin ben sucluyum mantikli bir aciklamm dahi yok dedi soz falan verdi bidaha asla gormiycksn dedi daha fazla uzatmak istemdm bende hc yoktan cabalamasi bile benim icin buyuk bir adimdi tabiki gozum hep ustunde olack bu saaten snra yapacagini sanmiyrm dedim bugn birdaha yakalarsam eger adimini atamassn bu ewe soz veriyrm dedi bende baristm bakalm insallh bidaha yapmazda bizimde tadimiz kacmaz bos yere 2 gunum zehir zikkim oldu 

6 Cevaplar

+1 oy
(9,620 puan) tarafından
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım benim şeytan sizinle fazla uğraşmış zaten en çok sevdiği şey karı kocanın arasını açmak huzurunu bozmak siz o şeytani sokmayın araniza Allah'ta fırsat vermesin inşallah ❤ gerçekten öyle iğrenç bi durumda eşlerin hakikaten yapabilicek bi açıklamaları olmuyo bu utancta ona yetmiştir ne sen uzat ne o uzatsın anlayabiliyorum yasadigin normal bise değil yaptığı kabullenebilir bise değil insanın zoruna gider hemde çok gider kendini enayi gibi hisseder eksik hisseder gururu incinir yerle bir olur ama malesef ki bu durumu yasayan kadınımız çok Allah eşlere hidayet versin akıl fikir versin bidaha kimse böyle bise yaşamasın inşallah valla öyle üzülüyorum ki böyle şeyler okuyunca hem bu tür postlar hemde şiddet postları okuyunca benim etlerim cekiliyo tüylerim diken diken oluyo hele bide hamileyken şiddet gören kadınlara yüreğim gerçekten dayanmiyo Allah o tür insanların da cezasını bi an önce versin de dünyadan hepsi bi temizlensin..sende artık uzmemeye çalış kendini eşine yine fırsat ver mutlu olmaya bak emin ol değiştiğini farkediceksin 
(177 puan) tarafından
Kuzum zatn baristm optu sarildi bende sarildim cok sukur hayatimizda ne olursa olsn siddet yok bizim en fazla agiz dalasi ya belliydi zatn pisman oldugu dilede getirdi zatn defalarca zatn yataga gectk sarildi direk uyudu suan uyuyo birdaha yapmaz insallh bnide pisman etmez
(9,620 puan) tarafından
Inşallah canım benim inşallah bidaha senide üzmez kendi de üzülüp pişman olmaz..eminimki gerçekten pişman olmuştur ama işte keşke hiç olmasaydı da bu iki günü de yine beraber gecirseydiniz ama olan oldu inşallah yaptığı tek hata bununla kalır Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın sizede bol bol mutluluk huzur versin araniza hiç bise giremesin..pişman olmamış olsa ya uzatırdı yada eve gelir hiç bise olmamış gibi davranır senide hiç umursamazdı Allah bidaha şeytana da fırsat vermesin inşallah
(177 puan) tarafından
Amin yemin ederm ben 2 gundr kndimi taniyamiyrm normalde asla boyle biri deilm 2 gundr seytan aklimi kemiriyr resmen 2 gundr esimin burnundan getrdm resmen ewde ayni odaya bile girmiyrdm onun oldugu yere girmiyrdm iyiki uzamadi uzasaydi kim bilir araya sogukluk bile girebilirdi onu asiri seviyrm gozumun nuru resmen o hata yapti ben onun beterini yaptm ben onu dinlemeyp basta bagirip cagirdm firsat bile vermedm kndi kndime hayati zehir zikkim ettm su 2 gunde birdaha yaparmisin anlamasn dinlemedn dersen asla yapmm bi an seytana uydum rabbim kimseyi sasirtmasin
(9,620 puan) tarafından
Amin canım benim inşallah bidaha yasamazsınız aynı şeyleri..işte insan öyle bi gaflete düsüyoki hata üstüne hata yapabiliyoruz kolay yolu varken zoru seçiyoruzseninde kendince büyük haklı sebeplerin var yanlış anlama akıl vermek kesinlikle haddime değil ama nolursa  olsun çok çok büyük bi sebep olmadığı sürece ayrı yatmayın en büyük soğukluk öyle olur baktın senden kaciyo sen git yat yanına veya sen ondan kaciyosuno yanına geldiğinde iteleme git deme bırak yatmasına izin ver arkanı dön onu girme ama yinede ayırma yatağını..o seni yanında istemezse git derse tamam benimle konuşma muhattap olma ben burada uyumak istiyorum de ama ayrı yatmayın..Inşallah öyle mutlu olursunuz ki bu günleri gülerek hatirlarsiniz hatta hiç hatırlamayın boşverin ☺️❤
-Reklam-
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Ne görmüştün ki
(177 puan) tarafından
Hicc oralara girme ne hatrlamak istyrm birdzha nede konuyu tekrar acmak burda ne oldu ne yaptn die merak edip ozelden yazan arkadaslar icin actm bu postu canim inanki birdaha konuyu bile acmak istemiyrm
(8,080 puan) tarafından
Anladım canım saygı duyarım rabbim evinizdeki huzuru bozmasın
(177 puan) tarafından
Amin kuzum hepimizin insallh :)
0 oy
(816 puan) tarafından
Cok sevındım canım Allah huzurunuzu bozmasın inşaallah. Farkına varmış sonunda umarım bu tavrın hep aklında kalırda tenezzül etmez bıdaha.
(177 puan) tarafından
Aynen kuzum walla zaten gozlerinden bile belliydi asiri pisman olmustu 2 gun konusmadm adamla gozler kan canagi ses kisilmis bi kac gun daha konusmasaydm demmki neler olacakmis kim bilir bu ona buyuk bir ders olmustr bnce
(177 puan) tarafından
Ya bi sarildi saclarimi koklayarak bir opuyordu sanki 40 yildir gormemis gbi aslinda hc bu kadr uzun sure onunla konusmamazlik etmedm bide hep ewde sarilir oper sakalasr burnumu falan sıkar onlarda onda aliskanlik halina geldigi icin bu kdr zor gelmistr eminim
(816 puan) tarafından
Olmustur canım. Demekkı oda soyleyecek bırseyı olmadıgından sana trıp atarak bırseyler olmasını beklemıs.  Bu konu olmasa bıle baska bı konuda boyle yapmak yerıne acık acık konusmasını soyle hayatı zehır etmesın oyle tavır alarak
(177 puan) tarafından
Ya kuzum soylemez olurmuym soyledim dedimki neden suan soylediklerini nie o zmn soylemedn bana donup sey dedi soyleyemedm cunku aciklamm yoktu ne konusacaktmki seninle hakliydn soyliyck biseym yoktu dedi tamm dedim birdaha yapmiycgndan eminmisin dersen deilm bu yuzden de gozum hep ustunde olacak ama bu ona yeter de artar ayni ewdeydk ama 2 gundr yuz yuze bile gelmiydk ayni ewin icinde yuzunu gormuyrdm bugun o gozleri gorunce o sesi duyunca sok oldum bide ustune parmagi kesilmis yemin ederm sadece 2 gun ustunde durmadm normalde cok asiri ustunde duran biriymdr ben hasta olmadn hemen onlem alirim gozumden sakinirim bildign
(816 puan) tarafından
Anladım canım bu son olur ınsaallah hep mutlu olursunuz
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Ne güzel ya Rabbim iman huzuru versin evinize aranıza 
(177 puan) tarafından
Tesekkur ederm kuzum rabbim burda esimle aram bozuk yuvam yikilacak diyenlerin hepsine huzur versn su seytani cikartsn aralarindan o an o sinirle dusunemiysn herseyi yapmak istysn ama sonrasi pismanlik oluyr huzurlu olanlarada rabbim 1000 kat daha huzur versn insallh
0 oy
tarafından

Sevindim senin adina kuzum insallah bir ömür böyle gider rabbim mutlulugunuzu daim etsin <3

0 oy
tarafından
Bu konu o kadar değişik bişey ki gerçekten yorum yapmadığım fikir veremicem tek konu. Şunu biliyorum kocanın yaptığı bi bağımlılık emin ol mutlaka günün birinde yine yakalayacaksın. Ha çok iradelidir kendine hakim olur yapmaz bunlar istisnadır. Ama yüzde 90 bağımlılık bırakamaz o alışkanlığı. Sen sadece şunu düşün eğer bi daha yakalarsan ne yapacaksın. Dediğim gibi gerçekten eşini çok seven reelde asla ihanet etmeyecek biri bile yapabilir bunu. Her şeyi mükemmelse aranız iyiyse seni gerçekten sevdiğinden eminsen kabullenip görmezden geliceksin. Çünkü dediğim gibi yüzde 90 tekrar yakalayacaksın. Yada asla kabul edemem dersen şimdiden ver kararını bir kere daha yakalarsan yine affetme.  Ama inşallah olmaz bi daha öyle bişey. Hakkınızda hayırlısı olsun

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 719 göst.
14 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 447 göst.
2 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,440 puan) tarafından soruldu
+5 oy
22 cevap 1,017 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,790 puan) tarafından soruldu

410,919 soru

12,365,703 cevap

41,989 kullanıcı

Kategoriler

...