0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (1,082 puan) tarafından
Valla o kadar bunalmisim ki herkes hersey ust uste geliyo ne zaman gelmediler ki zaten.. Annem desen yine kus bana haklida torununu gormek istiyor ama daha 2.5 ay once gittim ve 18 gun kaldim.. Simdi ayri eve ciktim durumlarim malum benim oraya gidip gelmem net 300 tl.. bayramdada hic bir yere gidemedik. Annem gel gel diyor ama maddi durumlar belli anlamiyor.. Sen gel diyorum gelmiyor. Anneme 3 ayda bir gidiyorum diye kotu evlat mi annemden vazgecmis mi oluyorum her gittigimde zaten 1 haftadan asagi kalmiyorum..

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Söyle durumum yok diye
(1,082 puan) tarafından
Kac kere soyledim basinda kocan var senin benim yok ve senin yine durumun yok ben ne yapayim diyo
tarafından
Yapacak bişey yok canım hasta olsa tamam alınsın keyfe keder kusulmez
-Reklam-
0 oy
(816 puan) tarafından
Bız senede 1kez gıdıyoz 1hafta. Herkez anlayısla karsılamak zorumda bnımde bı evım aılem esım var bn annemlere gore hayatımı yonlendırememkı helede su vırus zamanı annenın gelme kızım allah korusun evınden cıkma demesı lazım. Bızde ozluyorz aılemızde ozluyor ama mecburuz sen yıne ıyı gıdıp kalıyormussun esın anlayıslı adamkı o kadar gınderıp ızın verıyor. Bu kadr sık bogaza gerek yok esınde bı yerde yeter artık dıyebılır canım.
(1,082 puan) tarafından
O gondermek istemiyor o kadar uzun sureli hep kavga kiyamet gidiyorum
(816 puan) tarafından
Bak işte boylede olunca evdekı huzurun bozuluyor canım. Guzel dılle anlat annene ıkı arada kalıyorum bnde ozluyorum ama eşimde bnsız zorlanıyor felm
0 oy
(538 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah Rabbım yardımcınız olsun canım 
(1,082 puan) tarafından
Amin cnm insallah
0 oy
tarafından
Ne yazıkkı senı en iyi anlayan sadece sen olursun canim dısarıdan hersey hos gelir herkese ama ıcı seni yakar.. 
0 oy
(834 puan) tarafından

:'( ahh analar ahh...

Evlendim evleneli fındık tarlaları babamla anneme kaldı hem torun bakıp hem fındık topluyorlar. 1 ayda anca bitiriyorlar.  Önceden ben ve annem akşama kadar en az 15 çuval toplardık. Şimdi annem tek başına sabah 1 çuval akşam 1 çuval topluyomuş :(  eşime dedim ki bu yıl bari gidelim 3 yıldır gitmedik hiç. Dedi tamam. Neyse anama dedim haftaya gelecem anacım dedim ( anneme 5 aydır gidemedim)  o da kızım şimdi kaynatanlar ne dicek bak sorun olmasın istersen gelme, gelmek zorunda değilsiniz dedi. Yav dedim anne bu yıl yılbaşını bile onlarda geçirdim, bayramlarda gitrim birer hafta kaldım, ameliyat oldu yine gittim 2 hafta kaldım. Oğlu da bir haftacık benim aileme yardıma gelse buna ne diyecekler ki dedim. Buna laf edecek olanın vicdanı yoktur yani. Bence demezler de ama işte o da "bak oğlumun yıllık izninde aldı anasına götürdü " diyecekler sanıyor.  :((( 
tarafından
Cok üzüldüm yardima gidin bence belki biraz yükü hafifler. Eger esinde istiyorsa kimse sorun edemez canim
(1,082 puan) tarafından
Ne kadar anlayisli ailen var
0 oy
(1,947 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kendi karşılayacaksa git canım. Yok yani yok yapacak birşey yok. 
(1,082 puan) tarafından
Kendi karislasa bile esimin yzune gun gelip vuruyor esimde hic istemiyo o yuzden
0 oy
(528 puan) tarafından
Iyi kaliyomussun benimki beni birakmaz kalmamam icin degil. Bensiz kalmak istemiyo açıkcası bende onsuz yatamam. Maddiyat zorluyorsa bunu annene net söyle. 
(1,082 puan) tarafından
Benim esimde bensiz kalmak istemiyor
0 oy
tarafından
Annende iyice abartmis yaa yol paranizi versin gidin madem
(1,082 puan) tarafından
Tek yol parasi degil esim bensiz kalmak hic istemiyor

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 296 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 527 göst.
18 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zalimfelek (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
31 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 412 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvnuraldan (379 puan) tarafından soruldu

408,970 soru

12,291,859 cevap

38,231 kullanıcı

Kategoriler

...