0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esim her firsatta sevdiğini söyler affedersiz ôperde ama ilgilenmez vakit geçirmez . Sorduğum da da ben babamdan öyle görmedim der.Ben gebelik zehirlenmesi geçiriyordum o sirada ateşinde çıktı ordaki hemşire koronadan şüphelenip tuttuğunda esim herkesle kavga etmiş ve ciktigimda esim kapıda ağlıyordu. Gel gelelim tartışalım yada istediği birşeyi yapmayayım ve annesiyle anlaşamıyoruz annesi birşey desin cevap vereyim burnumdan getirir .o yüzden içimden bir ses eşimin beni sevmediğini söylüyor  sizce seviyor mu yoksa iç sesim doğru mu diyo?
notu ile kapatıldı: Lütfen soru başlığını içeriğe uygun şekilde yazalım.

5 Cevaplar

0 oy
(7,936 puan) tarafından
Her firsatta sevdiginj söylüyomusya işte sevmese niye söylesin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yavrucum bunu en iyi kendin hissedersin...

0 oy
(4,958 puan) tarafından
Nerden blelim canım verdigin örneklere göre şimdi bence eşin seni hiç sevmiyor denilebilir mi.. bnu anlayacak olan sensin.. dediklerine göre seviyor tabiki ama erkekler ailesine laf söylensin polamik yaratılsin istemez ki zaten.. çok da şey yapmamak lazim
0 oy
(18,170 puan) tarafından
senin için ağlamış seviyor demekki anne konusuda adam arada kalıyor onun psikolojisinde sana öyle davranıyor sen eşiysen oda annesi ikinizide çok seviyordur ama annesine kızamaz bağıramazski oda sinirini senden çıkarır seni bastırmaya çalışır
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Beni ne kadar sevdiğin değil nasıl sevdiğin önemli demiş frida. O mu demiş gerçekten bilmiyorum ama doğru bir söz. Maalesef çok seviyorlar ama kaybetme korkusunu hiç yaşamamıslar o yüzden kendilerini değiştirmeden olduğu gibi yaşıyorlar. Emin ol senin onu sevmenden daha çok seviyordur. Ama bir yandan da seni eş geçtiğinin farkında değil.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 468 göst.
0 oy
12 cevap 365 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Emine 123 (170 puan) tarafından soruldu

413,873 soru