0 oy
409 göst.
Diğer kategorisinde (649 puan) tarafından
Kızlar halimi evde yikadim kuruduktan sonra eskisinden beter oldu sarı sarı lekeler kaldı nasıl temizleyebilirim

12 Cevaplar

0 oy
(133,540 puan) tarafından
Direk yikamaya gönder
-Reklam-
0 oy
(133 puan) tarafından
Hacı şakir beyaz sabunu sıcak suya rendele sil lifle
0 oy
(1,813 puan) tarafından
İyce durulamadıysan sari su bırakmıştır tekrar duru suyla yıka 
0 oy
(816 puan) tarafından
Yengemınde oyle olmustu tekrar yıkadı bırınınde puskullerınde kalmış yıkamaya gonderdı.
(649 puan) tarafından
Küçük göndermeye değmez aslında
0 oy
(1,657 puan) tarafından

Bızde salondakı buyuk halımıza cay dokuldu dıye esımle balkonda yıkayalım dedık balkona sıgmadı dıye katlayarak yıkadık katladıgımız her kat sarı leke olarak kalmsıtı yuruyuse cıkmıstık Allah'ım asagıdan halıyı bı gördum rezıllık :D kolarak cıktım eve ıcerı aldım sabun rendeledım bıraz sampuan sac kremı bıle koydum yumusasın dıye sıcak suya guxelce sıldım parlattı bı ay o sekılde kullandım snra köye gttım annemlere pınarda foşur foşur suyla serdım yıkadım valla mıs gıbı oldular evde olmuyo ya hele buyukse asla

tarafından
Bizde çeşmeye pınar deriz nerelisin
(1,657 puan) tarafından
Ankara kuzum sen
tarafından
Corumluyum
(1,657 puan) tarafından
Yakınmıs :D ya çesme dıyende var pınar dıyende bende bazen cesme bazen pınar derım ruh halıme baglı :D
tarafından
Aynen bizde öyle kapımızın önünde pınar var mesela ceşmeyede görürdüm der babannem bazen
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Uğraşmana degmezdi ver temizletmeye gitsin.. akittigin suya yazık emege yazik
0 oy
tarafından
Deterjan iyi akmadiysa gunese koyduysan o geri kusturuyor kalıntıları yakınım yıkamaya verdi yine de çıkmadı sen yeniden suya tut bakalim canım
0 oy
(578 puan) tarafından
Sabunu eline al halını ıslattıktan sonra her yerini iyice vurup 2 saat beklet beklettikten sonra fırça da yıka durula temizle
0 oy
(580 puan) tarafından
Suyunu iyi cektirmedin sanırım ya tekrar yikiycan ya yikamaciya vercen 
0 oy
tarafından
Kiz ver yikatmaya ne ugrasyon
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Canım ben bul. Mak parlatıcıyla ve bul. Deterjanıyla yıkıyorum 
0 oy
tarafından
Valla hayatta elimde hali falan yıkamam veririm haliciya mis gibi gelio kız yoruldugumami yeniyim suya mi yaniyim

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 76 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
27 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayze (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 46 göst.

409,703 soru

12,316,489 cevap

38,845 kullanıcı

Kategoriler

...