Zaten öyle oluyor aynen myle dediğin gibi pluyor. Benim eşimde doğum yaptım erteai gün yine çalışmaya gitti. 14 saat 16 saat çalışıtdı adam. Kocamı göremeden oğlanı büyüttüm diyebilirim. Geçebn bana dedi ki, sanki birden yürüyüp koşan, baba diyen, yemeğini yiyip suyunu içen bi çocuğum olmuş gibi, çocupumun büyüdüğünü göremedim. Oysa aynı evdeyiz hepimiz dedi. Öyle kötü oldum ki. Ne kadar özlüyorlat biz eşlerimiz evlatlarını ne kadar özlüyorlar. Sırf daha iyi şartlara sahip olabilelim diye :( ve oğlum aşırı bana düşkün çünkü benim de kimaem yoktu oğluma sarılırdım hep hep kucağımda sırtımdaydı. Şimdi de o brnden uzaklaşmıyor. Bir metre öteme gitmiyor, ağlıyor huysuzlanıyor. Ama ben yanındaysam keyifle oyun oynuyor:) ben ona o bana çok bağlandık. Birbirimize tutunacak dal olduk. Sadece iş yapmakta çok zorlanıyorum bırakmıyor uzaklaşmama. Bir de uyku konusu hala 3 aylık bebek gibi kucakta uyuyor başka türlü uyumuyor :( vaşlarda iyiydi ama şimdi 20 haftaşık hamileyim artık sırt vel ağrılarıma dayanamıyorum. Biraz fazlaca üstüne titremişim sadece. Siz inşaAllah daha iyi şekilde ayarlarsınız o çizzgiyi. Biz ayarlayamadık. Evlatlarımızla mutlu bir gelecek basip etsin rabbimiz