0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (1,120 puan) tarafından

image

birlikte kahvaltı yaptık müşteri aradı eşim ise gitti bende yanlız kaldım sıkıntıdan delirmek uzereyim sizler napıyosunuz?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gel beraber delirelim:woot:

(1,120 puan) tarafından
Sen gel Bana karşılıklı kahve iceriz:D
-Reklam-
0 oy
(1,793 puan) tarafından

Benimde delirmeme ramak kaldı :angry:

(1,120 puan) tarafından
Zaten bi pazarımız var onda da sadece birlikt3 kahvaltı yapabiliyoruz :(
(1,793 puan) tarafından
Aynen öyle uyandım sıkıntı ile hala devam ediyor ruhum daralıyor bugün böyle geçecek anlaşılan
(1,120 puan) tarafından
Kalk kız kendini ödüllendir hemen pes etme :))
(1,793 puan) tarafından
Ay ödüllendirip napcam ki bir ödül bulaşık yıkamaktı yaptım , çamaşır atmakti makinaya attım , yatakları toplamakti topladım ev süpürme kaldı onu da ilerleyen saatte yaparım artık ☺️ birazdan belki oğlumla markete iner abur cubur alırım başka ne yapsam geçmez bu sıkıntı
0 oy
(1,948 puan) tarafından

Valla benimki evde dün sabah 7 de gitti bu sabah 6 da geldi yani 23 saat durmamaya çalıştı sabah gelir gelmez uyudu hala da uyuyor biz sabah oğlumla kalktık kahvaltı ettik hiçbir işim de yoktu zaten akşamdan hepsini bitirmiştim kahvaltıdan sonra kuaföre gidip kaş bıyık aldırdım eve geldik bi tepsi kek yaptık yedik oğlumu banyo ettirdim uyuttum ikiside uyuyor bende bi tezgahın üstünü yıkıycam ondan sonra ağda yapıp banyoya girip çıkacağım ondan sonrada uyanırlar zaten yemek derdi falan filan :D

tarafından
Böyle konuları sevmem ama solicem banane banane niye ağda yapiosunnn :D hahahahaha
Seksi şempanze seniii
(1,120 puan) tarafından
Ben kuaförlerden çok korkuyorum virüs yüzünden yaaaa kendim yapıyorum evde kas bıyık:)
(1,948 puan) tarafından
Yarali güldürdün beni :D
tarafından
:D hshshdh
0 oy
tarafından

Şuan vişne suyu aşeriyorum sanırım feci feci canım çekti ağzım ekşidi beeeee:woot:

(1,120 puan) tarafından
Ayyy hakkini helal et yaa dusuncesizlik ettim :(
tarafından
Helal olsun yaa normal de sevmem vişne suyu ama birden canım cekti agzim sulanıyor :))) eşime yazdım getirir artık
(1,120 puan) tarafından
Keşke teknoloji azıcık daha ilerleseydi şimdi uzatmıştım bi bardak ☺️
tarafından
Ay keşke canım:))
0 oy
tarafından
Bi bu hafta evde :) 10 haftadır yüzünü gören cennetlikti:)
(1,120 puan) tarafından
Güzel degerlendir bu günü ☺️☺️
tarafından
Az bi isim var dedi çıktı bakalım bu haftayı bizimle gecirecekmis:)
(1,120 puan) tarafından
Bi sürprizle gelir belki belli mi olur :) bizim yarın evlilik yıl dönümümüz benimki eve de geç geliyor gece bugün biseyler yapar diye düşünmüştüm ama işe gitti maalesef
tarafından
Benimkide geç gelio küçük 9 10 amca hatta korkuom bugün de ise çağıracaklar die :) hatta isim var die çıkarken dışarı çıkalım dedi bende annene gitmem dedim tamam zaten oraya gitmicez dedi sevindim :)
(1,120 puan) tarafından
E hadi inşallah erken gelsin de çıkın gezin :)
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Havuza gitti beyfendi :Dd
(1,120 puan) tarafından
Takılaydın peşine birlikte gideydiniz ☺️
(3,036 puan) tarafından
Hamileyim evde duramıyorum sıcaktan bide gunesin altin da duramam hiç havuza da giremem enfeksiyon kaparım diye arkadaşlarıyla hiç dışarı çıkmıyor hadi dedim gitsin daha yok :D görüntülü arıyorum arada
(1,120 puan) tarafından
Bide kıskancız yani ☺️☺️☺️ kız bırak adam tadını çıkarsın madem benim eşimin ona bile vakti yok evde oldumu hep benimle geçirir gününü arkadaşlarına fırsat kalmaz :)
(3,036 puan) tarafından
Eşim 1 gün evde yok 1 gün evde hep böyle çalışıyor 1 yıldır evliyiz toplasan 3. Dışarı çıkışıdır arkadaşlarıyla işinden dolayı sadece ikimiz varız burda oda çok bunaldı bazen ben diyorum gitmek istersen git diye
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Bebisime hici bici yaptirdim simdi de uyuyo ben de tv 
(1,120 puan) tarafından
Oh darısı başıma inşallah :)
0 oy
tarafından
Benimde gitti temizlik yaptım çamaşır asicm şimdi çocukların nevresimleri değiştirdim halılar yıkandı onları serdim bgnluk bitti sayilir
(1,120 puan) tarafından
Allah kolaylık versin valla kolumu kaldıracak halim yok evimde çok tozlu ama bugün de yapamicam
0 oy
(947 puan) tarafından

Kızımla kukuli dinliyoruz :D

(1,120 puan) tarafından
Ana kız sefaniz olsun öpüyorum prensesi :))
(947 puan) tarafından
Teşekkür ederiz canım:) cok eğleniyor onu dinleerken az da olsa açıyorum simdi de oyun oynuyoruz
(1,120 puan) tarafından
Allah bağışlasın inşallah:)
(947 puan) tarafından
Cumlemizinkini kuzum rabbim acılarını göstermesin:)
0 oy
(834 puan) tarafından

Eşim Makbul'de çalışıyor. P.tesi günleri full çekiyor. Sabah dokuz  akşam dokuz buçuk. Cuma günü de Full çekti.  Ve bu hafta yıllık izne çıkacaktı, ama aşure haftası diye  yine fful çektirdiler ve bugün de 30 ağustos oldupu için full çalışıyor. :( çalışmak güzel bişey ama rve geldiğind3 mahvolmuş halde geliyor. Full çektiği günler ona hep tatlı yapardım. Ama bu kez bir haftada 4 gün full çalışmış oldu :( ve 2 gün tatlı matlı yapamadım :( bugün yapıcam inşallah 9buçuk gibi oğlan uyuyor 10 gibi de eşim eve geliyor.  O arada helva kavurmayı planlıyorum. Eşim çok sever sıcak sıcak yemeyi <3 inşaAllah bugün de çok yorulmaz canşenliğim

(1,120 puan) tarafından
Allah kolaylıklar versin insan gerçekten çok zorlanıyor eşi geç gelince :( inan bi düzenimiz yok iş kendilerinin ve calistiklari saat belli değil sürekli iş var ve dükkandan bi saniye ayrılsa isler aksıyor benim düzenim alt üst oldu önce o gelene kadar kaynanamdaydim artık evime iniyorum yatağımda uzanıyorum hayırlısıyla doğum yapsaydım kızımla geçirirdim bütün günümü Bana da iyi gelirdi
(834 puan) tarafından
Zaten öyle oluyor aynen myle dediğin gibi pluyor. Benim eşimde doğum yaptım erteai gün yine çalışmaya gitti. 14 saat 16 saat çalışıtdı adam. Kocamı göremeden oğlanı büyüttüm diyebilirim. Geçebn bana dedi ki, sanki birden yürüyüp koşan, baba diyen, yemeğini yiyip suyunu içen bi çocuğum olmuş gibi, çocupumun büyüdüğünü göremedim. Oysa aynı evdeyiz hepimiz dedi. Öyle kötü oldum ki. Ne kadar özlüyorlat biz eşlerimiz evlatlarını ne kadar özlüyorlar. Sırf daha iyi şartlara sahip olabilelim diye :(  ve oğlum aşırı bana düşkün çünkü benim de kimaem yoktu oğluma sarılırdım hep hep kucağımda sırtımdaydı. Şimdi de o brnden uzaklaşmıyor. Bir metre öteme gitmiyor, ağlıyor huysuzlanıyor. Ama ben yanındaysam keyifle oyun oynuyor:) ben ona o bana çok bağlandık. Birbirimize tutunacak dal olduk. Sadece iş yapmakta çok zorlanıyorum bırakmıyor uzaklaşmama. Bir de uyku konusu hala 3 aylık bebek gibi kucakta uyuyor başka türlü uyumuyor :(  vaşlarda iyiydi ama şimdi 20 haftaşık hamileyim artık sırt vel ağrılarıma dayanamıyorum. Biraz fazlaca üstüne titremişim sadece. Siz inşaAllah daha iyi şekilde ayarlarsınız o çizzgiyi. Biz ayarlayamadık.  Evlatlarımızla mutlu bir gelecek basip etsin rabbimiz

İlgili sorular

+2 oy
32 cevap 631 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 504 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 246 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,542 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,182 göst.