0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben utu yapiyrdum kizin tırnaklarini sen kes yuzunu ciziyor dedim tutu kizin etini kesti iki saattir kaniyor ben bu adama hic mi is yaptiramiyacam kız konusunda cok beceriksiz ben keseydim var ya demedigini birakmazdi öküz 

6 Cevaplar

+3 oy
(776 puan) tarafından
Canim senin verdiğin iste zor yani biz zor kesiyoruz panik atak ince motor becerisi geri kalmis koca ayi taifesi nasıl kessin hayatta o konularda emanet etmem benim herife net otur basinda bekle suraya suraya gitmesin bunu yapmasin diye talimat listesi veririm eline o sadece kotu davranış engelleme bekçisi olarak bekler ince iş vermicen gecen bez giydirdi cocugun pipisi disarda kalmis ezis buzus tam cekememis bezi benimkide durmadi muhtemelen cocuk bir isese kendi suratina iseyecek direk eşi hayatta olup her seyi ile ilgilenebilen yetenekli baba sayisi cok az
tarafından
Hevesleniyr die verdim pisman oldum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çocuk konusunda eşime guvenmem hele tırnak bilasik yika bile de ama çocuk emanet etme 
tarafından
Kiz hevesleniyr die verdim pisman oldum
tarafından
Yaptırma bidaha bacım yazık nasıl acımıştır
tarafından
Vermem zaten
+1 oy
(3,212 puan) tarafından
Canım vermem diyenlere uyarsan ömür boyu her iş sana kilitlenir. Bir dahakine dikkat edersin diyip mevzuyu uzatmaman lazım. Çocuk onun da çocuğu bilerek yapmadı ya onun da içi yanmıştır. Böyle yapıp erkekleri bütün işlerden uzaklaştırmamak lazım. 
tarafından
Aman ya sizde ne abartıyorsunuz erkeklerin yapacağı is var maymayacagi is var erkek ne anlasin tirnak kesmekten sizde de bi acayipsiniz hele demissiniz ya oyle alistirma diye pes gercekten esiniz size erkek isi yaptırıyo mu acaba
(3,212 puan) tarafından
Bebişin daha küçükmüş sağıkla büyüsün taze annecik. Ama bu işler nasıl alıştırırsan öyle gider. Asla güvenmemezlik etme sen ne kadar anneysen o da babası. Şimdi ben oğlumu en rahat eşime bırakabiliyorum.
(3,212 puan) tarafından
Ebrar kuşum niye eşim özürlü değil bir engeli de yok çok şükür her işi de gayet güzel yapar. Ben de elimden gelen herşeyi yaparım. Bizde kadın kısmı erkek kısmı olmaz hayat müşterek.
tarafından
Yani özürlü oldugu icin değil tabi ama erkekle kadin farklidir ben esime hiç kiyamam sahsen sabahtan aksama kadar calisip yorgun argin eve geliyor ben bide ona is buyuramam yani bizim gorevimde evle ve çocukla ilgilenmek tabi oda babasi sonucta bakip tutuyor bi isim oldugunda
(3,212 puan) tarafından
Ah canım insan buna kıyamamak diyerek kendini kuyulara atıyor aslında. Sonra yorgun ve mutsuz anneler mutsuz bebekler çıkıyor ortaya. Babalar misafir oluyor hep ailede. Demiyorum ki bütün gün yat adam gelince eline süpürge ver. Sadece erkeklere babalığı biraz öğretmek gerekiyor. Aynı çocuk büyütür gibi maalesef.
0 oy
(477 puan) tarafından

Kiyamam ya 

Ben asla güvenipte vermem al kes diye :) yapamicağını az çok kestiremiyorum 

tarafından
Bi yands hevesleniyr die verdim pisman oldum
(477 puan) tarafından
Hmm anladm Bi daha vermezsin eline artık
:)) kuzum ya cani nasıl acımıştır simdi
tarafından
Vermem zaten kendim yaparim
0 oy
(50,844 puan) tarafından
ama anneler tirnak keserken zorlanıyor babalar nasil becersin 
tarafından
Hevesleniyr canim
0 oy
tarafından
E öyle canım mesela bizde de eşim, kızım ve çay aynı odadaysa ve ben yoksam yanlarında kesinlikle o çay dökülür eşim hiiç oralı olmaz sonra aaa çay döküldü der tabi dökülür gözün üstünde değil ki 
tarafından
Bizimki daha coj küçük canim 53 günlük
tarafından
Oyy kıyamam ellerine onun çok küçük bişey olmaz canım iyileşir anlık hata olabiliyor tırnak çok dikkat isteyen bişey
tarafından
Oyle canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
4 cevap 83 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde İlla (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
6 cevap 415 göst.