0 oy
885 göst.
Diğer kategorisinde (591 puan) tarafından
Ayyy herseyden bunaldım artık ya herseye takar oldum herseye sinirlenır oldum kafamı dinlemeye vaktim yok resmen ya 

11 Cevaplar

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Bende aynıyım canim virüs var dışarı çıkıp kafada dağıtamiyorum herşey uzerime geliyo :(
(591 puan) tarafından
Ayyy hiç sorma bıde şu lohusalık dönemi beni daha cok sınır edıyo çıldırcam artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Lohusalik iste canim sabret gececk bu gunler
(591 puan) tarafından
O degil kafama takıyorum sütüm azalıyor resmen ya
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Takmaa boşver benim yeni hayat felsefem bu takmiyom bişi abim bana küstü çok saçma bi sebepten takmiyom umrumda değil görümcem kocamla kavga etti bnle konuşmuyo takmıyorum eşimle tartiştk takmiyom
(591 puan) tarafından
Ahhh canım elimde degil ki herseyı takıyom bana zarar hatta cocuguma zarar sütün azalıyor resmen boyle stresle
tarafından
Takmamayi nasıl başarıyorsun peki
(1,346 puan) tarafından
Önceden çok takıyodum baktm kendime zarar dedim ki abim bana deger verse karısının lafıyla küsmezdi takmaya değmez görümcem bize deger verse o kadar lafı kocama demezdi oda takmaya degmez boyle insanlar için kendimi uzemem diyorum en fazla 1 saat takıyorum sonra hiç umursamıyom
tarafından
İnşallah bende Takmamayi basaririm
0 oy
tarafından
Bnde cok sinirliyim bu ara bu sinir huyunu birakmam lazim
(591 puan) tarafından
İnan uysalda olsak yine kimseye yaranılmıyo oyuzdrn oldugum halı seviyorum
tarafından
Aynen iyi davransamda cikiyolar tepeme
(591 puan) tarafından
O yuzden kendinı oldugun gıbı sev bosver
tarafından
:))) bizi kabul eden boyle mi etsin diyon ❤
(591 puan) tarafından
Aynen oyle kuzum sonucta bizi her halimizle sevmeleri gerek sevmeyende muhatap olmasın :)
0 oy
(4,852 puan) tarafından
Bebeler büyüsün geçer aynı durum var ama düşünmemeye çalışıyorum. Valla migrenin falan çıkar sonradan kafanı taşlara vurursun niye o kadar stres yaptım diye
(591 puan) tarafından
Migren falan umrumda degil canımda sütüm kesilmesin yeter yavrum ac kalmasın bana gelecek zarar hıc umrumda degil
0 oy
(4,386 puan) tarafından
Takma gamsız olcan bu hayatta :) 
(591 puan) tarafından
Dogru dıyon canım elde degil takmamak
0 oy
tarafından
Bende çok bunaldım canım artık ne dışarı çikiyorum eşim hep işte ben hep evde bebeğe bakıyorum zor geçiyor bu günler:(
(591 puan) tarafından
Benim annem yokkı moralim düzelsin ben lohusalıgımı hep tek basıma gecırıyorum kaynanam bıgun hastanede yanımda kaldı ondna sonra daha hıc gelmedi arada bı gelıyo oda cocugu uyandırıp şapur şupur opmek İcin
tarafından
Valla ben tek başıma geçirmeyi tercih ederim canım boşver gelip gidiyor zaten kafan rahat
(591 puan) tarafından
Aynen oyle canım ama annem olsun isterdim hep yanımda ama Allah nasip etmedi
tarafından
Üzülme canım Allah sana güzel bir bebek verdi o sana mutlulukların en güzelini yaşatır♥️
(591 puan) tarafından
Oyle zaten canım Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duygunun tarifi yok :)
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Haklısın canm arada banada öyle oluyor hala da düzelmedim
(591 puan) tarafından
Insan psikolojik çöküş yaşıyo bazen
(2,127 puan) tarafından
Aynen canım ne olursa olsun elinden geldiği kadar yorma kendini
(591 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalısıyo Rum canım sütüm kesilir diyw korkuyorum zaten
(2,127 puan) tarafından
Allah korusun
(591 puan) tarafından
Amin canım aminn
0 oy
(107 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olsun canim bende tükendim ama tükenmisligi yasamaya bile firsat yok
(591 puan) tarafından
Ayyy hıc sorma bı salmıyolar ki bizi onu bile yasayalım
0 oy
(3,135 puan) tarafından

Herşeyi kafaya takarsan çok yıpranırsın canım herşeyi oluruna bırak umursama salla gitsin :)

(3,135 puan) tarafından
Aynen öyle valla insan bilmiyor. Birde lohusa dönemindesin o yüzden de bu kadar bunalmışsın. Bende o dönemde öyleydim ama sonradan herşey yoluna girdi :)
(591 puan) tarafından
İnşallah oyle olur canım :))
(3,135 puan) tarafından
Olur canım olur merak etme
(591 puan) tarafından
Sagol canım senıde mesgul ettim :)
(3,135 puan) tarafından
Ne meşgulü  canım :) sorun değil ve rica ederim
0 oy
tarafından
Merkür ters döndü mars havaya uctu heralde bu ara bende dahil herkes bı asabi
(591 puan) tarafından
Hep bu virus illeti yuzunden insanlar bi rahat durmuyor ki bitsin iyice cogaldı yarın aşkımız var ona bı götürmeye korkuyorum ama sırf cocgumun saglıgı İcin goturcem asla ihmal edemem oyle seylerı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 306 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugba01 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 965 göst.
0 oy
4 cevap 335 göst.
1 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde nilay karasu22. (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 561 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gmzpoyraz (1,104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,993 soru

24,690,933 cevap

368,317 kullanıcı

...