Kızlar biraz uzun olacak ama içimi dökmek sizinde fikrinizi almak itiyorum Kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki artık dayanacak gücüm kalmadı daha 10 aylık evliyim 7 aylık hamileyim eşimin ailesi birlikte kalmaya bizi zorluyor eşimin 2 tane kardeşi 2 eltim ve onların çocukları kaynana kaynata derken evde adım atmaya yer dahi bulamıyorum bu durum canımı çok sıkıyor ne bi özelimiz kaldı ne de yatak odamızda bile rahat yok kaynanam eltim kaynatam pat diye birden yatak odamıza dalıyorlar eşimle onların yüzünden her daim kardeş gibi durumda olmalıyız önceden böyle değildi memlekete eşimle kalmaya gitmiştik orada tek kaldıgımız zamanlarda esim bana çok iyi davranıyordu sevgisini sonuna kadar hissettiriyordu Ailesinin yanında olunca adama biseyler oldu baş başa bi yere çıkmamıza sohbet etmemize bile müsade etmiyorlar kaynanam eltim bir olup eşimin kulağını dolduruyor ve eşim bana onların icinde hakaret edip şiddet uyguluyor eşimin maaşını kaynanam maaş günü gelince elinden alıyor kendime gidipte bi cöp dahi almama izin vermiyor o kadar kendimi kötü ve çaresiz hissediyorum ki herşeye doğacak olan oglumun babasız baba sevgisi almadan büyümesin diye katlanıyorum severek evlendim bu evlilik kendi seçimim olduğu için aileme söylemeye yanlarına gitmeye yüzüm yok ne yapsam eşim düzelir hicbir fikrim yok lütfen beni yargılamadan bi yol gösterin artık yaşamak dahi istemiyorum gördüğüm türlü eziyetler canımdan bezdirdi siz olsanız napardınız