Oteki post larimdan da bilen bilir bazi şeyleri. Ilk eşimi kaybettim ondan iki çocuk oldu .ikinci bi evlilik oldu olmaz olaydı keşke insan sandik ****** çıktı. Bundan da bi çocuk var. Adamin yapmadığı kalmadı borçlar iftiralar şiddet hakaret küfür insan olamaz bu . Annesi babası da arkasında bu yaptiklarina göz yumuyo . Ne çalışır ne eder. Yetimlerin maaşını kendi parası bellemis . Anasi vicdansiz kadın. Biz baktik size diyo borclusun diyo. Hangi erkek aldığı kadini borca sokup bide yeyip içtiginin parasini ister ya . Ayrilmak istiyorum cunku hicbir şekilde güvenmiyorum ne kendi açımdan ne yetimler için zaten anali ogullu ikisi bi düşmanlık içindeler kendilerinden bi çocuk sahibide olunca hepten g.tleri kalktı hepten cebhe aldilar bu iki yetime sahip çıkıp kollamam onları deli ediyo. At bi köşeye diyolar.ayrilinca bu adamdan olan çocuğa onlar bakicak çünkü ben gidince biliyorum ki babam katiyyen kabul etmez dedi de zaten. Yetimler başımın ustune ama o ******** kendi çocuğuna sahip ciksin asla kabul etmem dedi. Ki zaten babaanne dede baba hepsi başında durumları iyi gözlerinden sakınıyolar. Ama bi pislikler istiyoki. Ben bu iki yetimi yollim onlardan olana bakim sadece bide bu herifin pisliklerine göz yumucakmisim
Ne denir ki hangi birine üzülelim. Sana mı, yetim evlatlarına mı, o şerefsi.zden olan günahsız çocuğa mı. Boşasan o çocuk onlarda kalacak sensiz büyüyecek. İki ucu da b...lu değnek böyle bişey işte.
1,493,592 soru
24,402,869 cevap
350,284 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın