Hanımlar ben baştan anlatayım şimdi biz eşimle nişanlıyken eltimn oğlu oldu kayınbabam ismini cok koymak istemiş o koymamış tartışma cıkmış küsmüşler filan babası ben cok kötü müyüm diye ağlamış filan eşim bunu bana anlattı bende boşver bizim olursa koyarız demiştim bekara karı boşamak kolay ya neyse diğer eltimn de Bi oğlu oldu tüp bebekle onların Bi tane diye ismine karışmadılar benim ilk kızım oldu şimdi de erkek olacak Allah izin verirse eşim baştan beri babamın adını koycam dedi yanına isim olunca bende tamam dedim baştan beri ismi belli kayınbabamın adı Şadi bizde yiğit ismini koymak istedik şimdi ikisi olacak fakat bugün 2 eltimle otururken puset örtüsü yaptırdım dedim bebeğin de ismini yazdırdım dedim yiğit yazdırdım sadece neden tek onu yazdırdın adam görse üzülür öyle olur mu koyacaksan tam koy filan demeye başladılar bende bunu her yerde kullancam dedim hem ben Şadi demicem yiğiti kullancam dedim bana öyle olmaz filan gibisinden Bi baskı yaptılar acıkcası suan koymak istemiyorum ama bunu eşime desem cok büyük kavga ederiz sonu nereye gider bilmiyorum napcam ben uzun oldu Hakkınızı helal edin