O aciyi ceken bilir cekmeyen fesatlar bu konudan zevk alir eski eşimle 2 yil evli kaldk cocuk olmadi baska sebepten boşandik sonra şimdiki eşimle tanıştım onla nisanlıyken abimin karisı bizimkilerle kavga ediyordu kucagında 2 yaşındaki yegenim vardi ve yegenim yengem bağırdıkca korkup ağliyordu ben kavgaya hic karışmadm yengemden çocugu alıp mutfaga gotürmek istedim içimde kötü niyet yoktu cocuk korkuyor agliyor diye alicaktım yengem birden bana bağirdı dokunma cocuğuma sen beni kiskanıyorsun senin çocuğun olmadi benim oldu die dedi yıkıldm resmen o lafa cok zoruma gitti bide onun çocuğunu kendi evladm gibi severdim parami hep onun cocuğuna harcardm filan o oyle diyince sogudum ondan günlerce agladm bu eşimle evlendim 2 yil sonra hamile kaldm bütün akrabalarm cok sevindi cocuğum olucak diye cok mutlu oldular yengem hic sevinmedi aksine cocugum oluyor die resmen uzüldü istemiyidu cocugumun olmasinı aci cekmem mutlu ediyodu onu çocuklarini hep yanimda severdi ben kiskanayım die ama şükür Rabbime bi evladm var artik Allah isteyen ve olmayan herkese verir inşallah