Iyi aksamlar hanimlar☺. Valla bu ara yine sardim uygulamaya netide bitirdim oyuzden ). Sabahta kabusla uyandim resmen.
Ruyamda rahatsiz lanip doktora gidiyorum. Ultrasona aliyorlar 2 haftalik hamilesin diyorr ben sok. Kalp atışını bile duydum. Kizimda 15 aylik olacak 1 haftaya. Tam kendimi ona alistirayim derken doktor bi saniye ufak bi kese gibi bise var dedi ikiz olma ihtimali cok yüksek deyince ben kalpten gidiyordumm kendime gelince ilk aklima gelen bi post acayimda geri çekilme bi korunma yöntemi degilmis yazayim diyorum tabi burda bir kisinin ismini anarak. Kisisel olmasin diye yazamiyorum o kendini biliyor❤. Hahaha yani 15 aylik kizim var ikiz hamilelil olabilir diyor ben post acma derdine giriyorum. Nasil bi uygulma bu yahu. Bide ben surekli post acan biri degilim. 7/24 post acanlarin ruyasi nasil acaba
Ahhaha canim bence sen git uyu hadi
Ahahaha o da bişey mi ben geçen burayı gerçek hayatta yaşıyormuş gibi ne rüyamda yaşadım
Fato bişeye yorum yayorr arada da tavuk kiymasindan köfte yaptığını görüyorum mutfak gibi bir yer var saçma sapan
Bende dünyayı görmüştüm rüyamda
Onun eviymis,giriş kat bı ev.
Balkonun önünde festival var. Yada düğün gibi bişey.
Ama dunyanun evine yemek yemeye geliyo herkes.
Jandarma falanda var .
Dünya koştura koştura iş yapiyo,bende ona bişey anlatma derdindeym
Ahahhahaha
Ay gariban kız elinde tepsiyle millete yemek dagitiyo ben de bişey anlatyrm ya,beni dinlesin diye fır fır peşinde geziyorum
Kız ben bide sayikliyorum rüyama girer bide konusursam kocam duyar yanarım
1,508,060 soru
24,614,375 cevap
364,246 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın