0 oy
1,297 göst.
Aile kategorisinde (50 puan) tarafından
Daha önce yazmıştım boşandığımı.atlatamıyorum 1 sene olacak.aile desteğim yok.1 oğlan çocuğuyla kaldım 1 buçuk yaşını geçti.adam yüzünden adanadan mersine geldim şimdi burda çok mutsuzum.adanaya dönsem tek başıma bğyüteceğim oğlumu.oğlumun psikolojiisi bozulur diye endişeliyim.adamla her buşuşmalarından sonra çocul adamdan ayrılmak istemiyor bana gelmek istemiyor babaya yapışıyor ağlıyor.toplamda 1 buçuk yıl evli kaldık.yarısı hamilelik yarısı lohusalk.adam boşanmada kendşni çok haklı göriyor hattta 3.eşini aramaya çıkmış.boşanma sebebi neyi bahane ederse etsin beni sevmemesi mantık evliliği yapması idi.adam kariyerine güveniyor.üniversitede hoca.geride bıraktığı iki kadın iki çcouk umrunda değil.hadi ilk eşi bunu istememiş bu çok yalvarnış bakmış kadın ciddi boşanmış mecbur.beni ise çpk kolay harcadı çook.çocukla çok perisşanım.tamma öğretmenim para yönğnden sorunum yok ama manevi olarak çöktüm.mutlu olacak mı bakalım geride bıraktığı enkazla

25 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canim Allah icin su adamdan vazgec buraya bu kadar yaziyorsan kafana ne kadar takiyorsun kim bilir. Niye bu kadar taktin, adam istemiyor belli, kisiliksizin teki ne *** yiyosa yesin evleniyo mu baska biriyle mi oluyo birak. Evladına baksin yeter bu saaten sonra
(50 puan) tarafından
İşta yalnızlık zorluyor beni.o ailesiyle mutlu
tarafından
Seninde evladin var, ondan iyi destekcin mi olur. Birak artik hoca da hoca diyip birsey zannetme onu
tarafından
Yalniz değilsin ki çocuğun senin en büyük ailen bak gör sana nasıl bağlı olacak üzüldüğünde seni teselli edecek seni istemeyen biriyle zaten mutlu olamazsın sen kendini mutlu et o kişiye en büyük ders olur
(458 puan) tarafından
Ya tam tersi olsaydı belalının biri peşini bırakmasaydı ne güzel maddi sorunun da yok arkadaşların dediği gibi kendini meşgul edecek şeyler bul ve unut bu adamı
(50 puan) tarafından
Unuturum ama o adamın evlenip mutlu olmasına dayanamam.
-Reklam-
+1 oy
(2,635 puan) tarafından
Eski postuna baktım. Kimseye muhtaç değilsin çok şükür ama sevgiye açsın. Onun seni sevebileceğini düşünüp evlenip çocuk yapmışsın ama adam sana hep sırt dönmüş. Senin de ikinci evliliğinmiş. Keşke ama Keşke emin olmadan, sevilmeden, herşeyini görmeden evlenmeseydin. Ki ilk evliliğini bitiren insan ikinci evliliği yaparken çekinir... daha dikkatli olur... 

Çocuğuna, bebeğine sarılacaksın. En azından, çok şükür nafaka veriyor bazı kendini adam sananlar var onlar çocuğu görmek bile istemiyor.. 

Bu arada mersinin neresindesin? Bende mersinde oturuyorum, şuan ailemin yanina geldim.
(50 puan) tarafından
Mezitlideyim canım sen?
(50 puan) tarafından
Yargıç mısın gerçekten?
(2,635 puan) tarafından
Yok hayır sadece nickim öyle :) ben Akdeniz deyim, hastane caddesini duymuşsunuzdur. Oraya yakın otuyorum
0 oy
(28,732 puan) tarafından

Kimseye muhtac degilsin inan ve kendine güven 

0 oy
(916 puan) tarafından
Sadece diyebilirim üzüldüm...
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Canım bence sen farklı hobiler çocuğuna yapabilecek şeyler bul güzel vakit geçir düşünme bu adamı sağlığından olacaksın 
0 oy
(132 puan) tarafından
Canım sen bir psikologa görün bence iyi gelecektir emin ol fazlada takma o pisliği Allah'a havale et yeter 
(50 puan) tarafından
Görünüyorum cnaım
0 oy
tarafından
Canm bosluga dusmussun ama biraz kendini rahatlat bebegin ne kadarlik
0 oy
(121,828 puan) tarafından
Kimi bulacakki uni de hoca degil isterse milletvekili olsun 3. Es olmayi kolay kolay her kadin kabul etmezki senin kesip attigin tirnaga kurban olsun
(50 puan) tarafından
Ah canım gözüm dolu dolu okudum yazdığını.Beni tek çocukla ortada bıraktı Rabbim de ona düzen tutturamasın inşallah
(121,828 puan) tarafından
Mazlumun ahi yerde kalmaz bak gorursun bi gun gelir sana ben ettim sen etme der yalvarir yakarir ama iş işten gecmis olur kurban oldugum rabbim hep mazlumun yaninda
(50 puan) tarafından
Yalvarmaz canım o asla dönmez.dünya tersine döner o adam bana dönmez.45 yaşında kişiliği oturmuş ne istediğini biliyor.beni sevmemiş nsne pişman olup da dönecek ki yalvaracak?
tarafından
Canım sen kaç yaşındasın ayrıca postlarıni okudum da adam hiçte kişilik sahibi değil adamın arkasını doldurmuşlar yere göğe sığmamış her maasi yüksek meslek sahibi olan insan ve adam olmuyor sende biraz kendine güven Allah yardımcın olsun empati yapıyorum ben olsam izimi kaybettirrm çok şükür evladım var ne diye adama yalvaricam o gelsin bana yalvarsn onu evlat sahibi yapmışım ayrıca beni sevmiyor diye ölecek değilim. Kendine gel
(50 puan) tarafından
34üm canım
0 oy
(110 puan) tarafından
Bir erkek bizi topladı bir erkek için de yıkılma bak seninde oğlun var onu ... eski esin gibi bir adam yapma .. ne güzel kolay kurtuluşun ne kadınlar var canından olan pskolojik şiddet gören .. mesleğin var ayakların yere basıyor tut evladının elini ... erkek kıtlığı da yok ileriye bak geriye bakarsan ayağın taşa takılır önünü göremez dusersin
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Değişiklik her zaman insanı sarsar bir de begenilmedim falan duygusu yer bitirir kafanda kurup durma hayatını yaşa gez dolaş araba için ufak ufak para at kenara çocuğunla ilerde gezmeleri düşün sosyal çevre edinmeye calis. Tek başına kafayı yersin. Dediğim şeyler zor ama başarmaya çalış. İlerde üzülürsün gençliğimde gezmedik.kendime zulmettim diye
0 oy
(610 puan) tarafından
Bence ordan uzaklaş tayin iste canım evlat başının tacıdır onunla gez dolaş al çık gez kafa dağıt kimseye heaap verme derdinde değilsin hayatını oğlunla güzelleştir Allah yardımcın olsun kimsem yok deme evladın var :)
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun aydınlığa çıkarsın inşallah 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Ayaklarının üstünde duracak maddi gücün fazlasiyla var ve senin yerinde olmak isteyip adamalradan kurtulup kaçmak isteyen binlerce kadın varken haline şükür etmelisin ve bu adamı bu kadar kafaya takmamalisin istenmeyen yerde ne kadar mutlu olabilirain çocuğuna sarıl onunla eğlen gez toz ki çocuk sana da bağlansın onun için yasa bırak adamı at kafandan yada bı psikolojik destek al bu hiç normal değil 
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Evet sen şuan bu psikolojiyi atlatamıyorsun ama inan bundan bi kaç sene sonra senden mutlusu olmayacak
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Ayağa kal kendini silkele rabbinden başka kimseye ihtiyacın yok evladınla daha fazla vakit geçir illaki babasını özler ayrılıncada çocuk aglar büyüdükçe sana daha çok  bağlanacak emin ol
0 oy
tarafından
Senin için hayırlısı degilmis canım demekki önüne bak ne güzel oğlun var en büyük destekcin o olsun.

En azından işin var öğretmensin başkasının eline bakmıyorsun kendi ayaklarının üzerinde durabilcen. Daha iyilerini de bulursun zaman herşeyin ilacı inan. Morelini yüksek tut sana muhtaç olan bi can daha var eminim zordur yaşadıkların sabret hakkında hayırlısı olsun inşallah 
0 oy
(6 puan) tarafından
Bende.esimin ucuncu.esiyim.iki uzun evlik yasamis kendisi bende 15 yas buyuk ama kiymet bilmiyo benim ilk evlikten Rabbim bağışlasın 1 evladım var onunda ilk esinden var Allah herkesin evladını bağışlasın ikinciden yok biz daha yeni evliyiz bnm ikinci evliligim ve benim kiymetimi bilmiyo aramiz suan cok kotu ayrılma asamasindayiz aksam bni kardesi yuzunden dovmeye kalkti belkide.suan hamileyimdir test yapmadim ama oldugunu hissediyorum bende cikmazdayim adamlara guven olmuyo ne yapsak boş nankör kopeklere
0 oy
tarafından
Yanlış okumadiysam öğretmensin ve maddiyata ihtiyacın yok ve mutsuzsun öyle mi ahh canım ahhh keşke elimde bir isim bir de oğlum olsa kucağı napcam defolsun gitsin mutlu olmak için iki sebebin var zaten büyüt oğlunu ye iç gezin ya valla keşke hemen evlenmeyip memur olsaydm da yine oğlum olsaydı kucayi bile istemiyorum :))
0 oy
(3,676 puan) tarafından
VLla bosver kendimi senin yerıne koysam cocugumu büyütür önüme bakarım belkı ilerde sende biri ile yanıdır mutlu olursun ben sahsen onume bakarım
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Evladını düşünmedikten sonra isterse büyük elçi olsun .Üniversitede hoca olmayı başarmış ama baba olmayı başaramamış.İnsan o yavrusuna nasıl kıyar.

Benim eşim ortaokul mezunu gün içinde işteyken görüntülü arayıp oğlumu görmek ister , kapıdan girdiğinde ilk işi oğlumu kucaklamak olur.

Seni istemeyeni sen hiç isteme oğlunla yeni bir hayat kur, geriye dönüp bakma.Şimdi acı çekiyorsun zamanla geçecek .Allah yar ve yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 803 göst.
0 oy
6 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 441 göst.
13 Eylül 2021 Aile kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu

401,579 soru

12,020,734 cevap

36,226 kullanıcı

...