Doğumuma 45 gün kaldı inşallah ama çok zor durumdayız eşimin bankaya 30 tl borcu var düğün için kredi çekmişti 3 4 keredir haciz evime geliyo çok üzülüyorum :( eşim çalışıyo Allah başımızdan eksik etmesin çok seviyoruz birbirimizi ama aldığı para bi yere yetmiyo su elektirik doğal gaz petek parası ev kirası mutfak ihtiyaçları bide borç daha bunlar bişey değil en son kendime ne aldım inanın hatırlamiyorum çok sıkışık durumdayız bebeğimin doğmasına az bi zaman kaldı daha zerre bişey almadim bugün kira günüydü malesef kirayı da ödiyemedik büyük ihtimal evden çıkartıcaklar kimse destek de vermiyo eşimle çok üzülüyoruz bayrama az kaldı daha ortalıkta bişey yok bebek doğacak inşallah gelen giden olacak ama elimde zerre bişey yok inanmazsınız ama şuan evimde 5 tl yok ne eşimde ne bende çok zor durumdayız dualarınızı eksik etmeyin yüce Allahım bu hayırlı günlerde zor durumda olan eli sıkışık olan borcu olan hastalığı olan ne sıkıntısı varsa gidersin inşallah ve bizede çok üzülüyorum:( sadece sizinle paylaşmak istedim Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.