Canımın malesef keyfi sezeryan yaptırmazlar yani normalse normale zorlarlar
Devlette keyfi sezeryan olmuyormuş canım seni korkutmak istemem ama her seyin normalse bebek döndüyse sonuna kadar normal zorluyorlarmis. Yasakmış benim doktorum devletteydi ben 7 aylikken özele geçti bende devam ettim.yani ozel de oldu bende cok korktum normalden sezeryan istedim doktorum devlette olsa olmazdı burda olur dedi. Normal doğurdum kimsenin dogum hikayesini dinleme kurma kafanda herkesin hikayesi farklıdır..dua oku bol bol rabbim yardim edeer inşaAllah
Bn normal dogurdum gayet guzel sekilde ama doktorlarin son dk ya kadar sezeryana almamalari cok sacma hayatimizin tehlikeye girmesini mi bekliyolar sezeryana almak icin
BEEN. aşırı korkum vardj. Zaten şartlamış oluyisun kendini normal dogum yapamam diye. 6 cm acilmam var. Yalvarıyorum beni sezeryana alın. Daha fazla duramiyorum. Nefesim kesilfi elim ayağım titredi. En son doktoru cagirdilar her seyi iyi ilerliyor acilmasi da iyi ama ikinmiyor daha. Doktor konustu bak pisman olucaksin sabret yok ddm dayanamiyorum. Ben seni keyfi sezeryama alamam ddi. En son Nstden kalp atislarina baktılar bebegin yavasladi. Bu yapamayacak ddi bebegi tehlikeye atmayalım
1,509,125 soru
24,627,966 cevap
364,947 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın