Hanımlar Eşimin benden önce 2 evliliği oldu ilkinden 2 tane ikincisinden 1 tane cocugu var. Ben maddi durumlar sebebi ile geçici bi süre ile kaynanamla oturuyorum kaynanamgilin karşı binasında eşimin ilk karısı oturuyor binalar karşı karşıya kocamin 14 yaşında kızı var kızı bu eve gelip bütün lafları götürüyor defalarca kavga ettik eşimle o çocuk diyor bende gamze herşeyi biliyor çocuk değil fenalık yapıyor diyorum gamzeyi kaç kez eve çağırıp konuştu eşim gamze kaç kez özür diledi ama yine aynı neyse eşimin eski evliliklerindeki karıları varya bunlar birbirleriyle kanka olmuş abla kardeş diye hitap ediyorlar birbirlerine ve kaç kez kocamin kuyusunu kazdılar bunu herkes biliyor eşim 2. Evliliğini yaptığında 1. Kadınla 2. Si mahkemelik bile olmuşlar. 1 ay önce gamze annesi eşimin 2. Karisi toplanmışlar selfie çekmişler gamze de bunu internete atmış bende gamzeye tavır aldım sen babanı dolandıran herseyini alan çocuğu göstermeyen bi kadınla nasıl görüşürsun diye . Geçen de dışardan eve giriyorum binanın önünde gamze oynuyor gamzeye laf soktum unutma gamze baban benim yanımda onun yanında değil sen nasıl görüşürsn hala dedim sonra hemen babasına şikayet etmiş beni. Dilek abla bana böyle söyledi diye. 1 gün sonra da 1. Karısı bana mesaj atıyor kızımdan ne istiyosun diye ben engelleyince kocama yazıyor akşama doğru da binanın önünde gamzeyle kocamı bekliyorlar güya beni şikayet edecekler bide bağıra bağıra konuşuyorlar güya bana duyuracaklar bu arada eşime attığı mesaj çok olumlu işte bu çocuklar senin parcan niye ezdiriyosun ben çocuklar için konuşmaya hazırım falan gibi şeyler. Kafayı yiyeceğim bu mahalleden bi an önce gitmek istiyorum toparlayınca gideceğiz inş siz olsanız ne yapardınız kızlar