Iki gündür annemdeyiz pazar gece geldik beraber kışlık hazırlığı yapıyoruz. Neyse dün rende dograma biber falan yaptık..gece isimiz gec bitti burda kaldım.. annem de bugün hep birlikte yemek yiyelim diye et flan çıkarmış sarma sardık kek vs bi seyler yaptık..az önce kaynana arıyor biz ilcede oturuyoruz tarla isine gitmis köye gecmiyim sizde incem napıyon bende dedim ben köydeyim annemdeyim kışlık yapıyoruz biliyorsun dedim isim gec bitti dün bi sey anlamadık dedim. Bugunde annem yemek hazırlıyor bize burdayiz yemekte ayıp olur nasıl bırakıp geleyim dedim. Gündüzden gel ben gelcem baban da aksam gelcek diyor bende gelemem anne yarın buyur gel annem ymeek yapti bi dünya kim yicek dedim..bi sustu tavırlı tavırlı iyi hadi görüşürüz bakarız madem gelme kal annen de dedi..her seferinde böyle yapıyor istiyor ki ona gore is ayaralayalim gelirken sormaz müsait misin diye önceden aramazdı bi acardim kapiyi karsimda pazar günleri esim mesela evde o evdeyken sabahin köründe gelirdi yatakta yakalardı bizi. Sonra beni de arayin haber edin dedim esime dedim kac defa beni de arasin bi is oldu mu vs..
Her anneme geldim mi burda olduğumu bile bile ya bana gelmek ister yada köyde is çıkar bizi oraya çağırır anneme gelince adam akıllı kalmayız yemek yemeyiz..
Sizce haksız mıyım kizmakta hep kendileri önde olsun istiyor
Oğullari bekarken annalik yapmayı bilmeyen boyle insanlar ,
Oğullarını evlendirrince annalik duyguları kabarıyor ...
407,119 soru
12,219,159 cevap
36,811 kullanıcı