0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından
Tavsiye istiyorum verenler nasil verdi simdiden tesekkurler❤97 kiloyum bu arada

10 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Ekmek,tatli,seker 3senedir hayatimda yok.Oyle verdim kilomu 
(187 puan) tarafından
Kac kilo verdin peki
(6,200 puan) tarafından
54den 85olmustum iki haftada 15kilo verdim tabi sporda yaptim sonra 5kilo daha verdim.Ondan beridir kullanmiyorum
-Reklam-
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Boyun kac mrk ettim
(187 puan) tarafından
Ekmegi kestim 9 gun oldu troit skintim var ama biraz hareketsizim malesef detoks uygulamayi dusunuyorum peki sen aklinda bisey var mi
(7,131 puan) tarafından
Benim ekmek ve sekeri kesmeyi dusunuyorum inaallh yarin baslayabilirim birde ben evde tekim yapmam daha kolay uygularim
(187 puan) tarafından
Umarim olur haber verelim birbirimize canim
(7,131 puan) tarafından
Tamm canim iyi geceler
(187 puan) tarafından
Iyi geceler:)
0 oy
(879 puan) tarafından
Ben hamile kalmak için 20 kilo verdim sadece ekmeği bıraktım kepekli ekmek yedim üç ay boyunca başka hiç birşeyi bırakmadım sonuç verdim :)
(187 puan) tarafından
Masallah biraz hareketsizim ben troid skintim da var ekmegi 1 dilime cektim ama olmuyor
(879 puan) tarafından
Bende öyleydim benimde pco vardi ama gerçekten ekmeği hiç yemessen verirsin
(187 puan) tarafından
Insallah tesekkur ederim
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Diyetisyene gitsen canim kisye ozel sonucta diyetler sana uygun diyeti verir sağlıkla zayıflarsin
(187 puan) tarafından
En guzeli o olucak galiba :)
0 oy
(377 puan) tarafından
Valla cnm bende vermek istyorm ama emzirince olmyo malesef. Kzm 5 aylik. Anca ek gidaya gecince. Valla bsey dymmi ekmkten sekerden tuzdan kestinmi mis gbi veryon ben oyle vermstm bise tlfnuma bazi mekik hareketlerini yuklemstm 59 kiloya dusmstm 6 ayda 72 den
(187 puan) tarafından
Insallah bende duserim :( tavsiyelerine uyucam cnm
(377 puan) tarafından
Dusersin dusersin emin ol azimli oldktan sonra oyle bi gdiyoki ben verdigimde herkes soka grmisti nasil verdin falan diye ama bogazni tutunca bide iradeli.olunca cok guzel gidiyo kilolar
(187 puan) tarafından
Peki ne yiyicem ben onu bilmiyrm bu sefer yapmak istiyrm canim
(377 puan) tarafından
Ekmek yeme yemek ye mesela pilav da yeme priinc kilo yapyo bulgur ye onun yerine. Sebze yemekleri ye corba ic ama ekmek kesinlkle yeme yemk istyosanda tam bugdan ekmegi al sabah kahvaltilarnda 1 2 dilim.ye aksam kesinlikle.yeme ama. Bol bol su ic. Sonra yesil cay icebilrsn odem.atio tarcinli.su iceblrsn.metepolizmayi hzlandryo. Sicak su ic limonlu yag yakiyo. Gece yatarkende pul biberli yogurt ye yiyeblyosan canim yag yakyo. Valla suan saydiklarmin hepsini kendm yapyodm kilo verdim zaman cokta ise yaramisti.
(377 puan) tarafından
Ekmek yeme yemek ye mesela pilav da yeme priinc kilo yapyo bulgur ye onun yerine. Sebze yemekleri ye corba ic ama ekmek kesinlkle yeme yemk istyosanda tam bugdan ekmegi al sabah kahvaltilarnda 1 2 dilim.ye aksam kesinlikle.yeme ama. Bol bol su ic. Sonra yesil cay icebilrsn odem.atio tarcinli.su iceblrsn.metepolizmayi hzlandryo. Sicak su ic limonlu yag yakiyo. Gece yatarkende pul biberli yogurt ye yiyeblyosan canim yag yakyo. Valla suan saydiklarmin hepsini kendm yapyodm kilo verdim zaman cokta ise yaramisti canim
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Bende kg almak istiyorum 
0 oy
tarafından
Ben doğuma girdigim de 67 kiloydum 40 günde 56 kiloya düştüm bide sezeryan olduğu halde göbeğim kalmadı sabah aç karnına su iç roka yedim hep sabah kahvaltı da yemeğim den kısmadım bide akşam 7 den sonra yemek yeme en önemli şey kilo vermede kabız olmamak kabız olan insan kilo veremez bide iradeli ol zayıflama çayı filan onlara güvenme herşey sende bitiyor
0 oy
(8,080 puan) tarafından

Bende istiyorum ama sadece istiyorum :D

(187 puan) tarafından
Yapalim zayiflayalim:)
0 oy
(223 puan) tarafından
Bana ver 10 kilo :))
(187 puan) tarafından
Keskeee:)
0 oy
tarafından
Akşam 7 den sonra bisey yeme leslie 45 dklik yap 3 lt su ic tam bugday ekmegi ye tatli hamur işi yeme yeşil çay veya türk kahvesi iç
(187 puan) tarafından
Bunlari yapmaya basladim bakalim umarim faydasi olur

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 771 göst.
0 oy
10 cevap 306 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 435 göst.
0 oy
12 cevap 645 göst.
26 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,158 cevap

36,811 kullanıcı

...