0 oy
1,256 göst.
Diğer kategorisinde (2,865 puan) tarafından
Sonunda mutlu sona kavuşucam kızlar çok heyecanlıyım ❣️❣️ 1 haftadır sancı çekiyorum kızım biraz aceleci belliydi zaten de :) doktorum 39 ü görelim bi gün bile gelişim için çok önemli dayana bildiğin kadar dayan diyordu.. Herşey onun için 1 haftadır yatarak çektim ufak ufak sancıları ama artık baya zor olmaya başladı. Nts de sancım çıktı ve Altan baktı eğer açılma çok fazla ise doğuma alıcak ti. Muane etti ve yarın sabah bi daha gel nts gir dedi eğer dayanamazsan daha fazla sezeryana alıcam hemen yada perşembeye kadar sık dişini dedi :) sıka sıka diş kalmadı desem yeridir 1 haftadır mahvoldum artık :) ama bütün bunlara değecek biliyorum ❣️ tek duam onu sağlıkla almak kucağıma. Çok güzel duygular içindeyim sabırsızım heyecanlıyım ❣️ ❣️ ❣️ Rabbim hepimize yardım etsin inşallah ❣️ sizleri çok seviyorum bu serüvende en çok desteği ben sizden aldım eşimden sonra ❣️ o yüzden yeriniz bende baki kalıcak kızlar, iyi ki varsınız :) 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Insallah hayirlisiyla kawusursun yawruna canm ♥️♥️
(2,865 puan) tarafından
Amin inşallah canım sende inşallah ❣️ ❣️ ❣️ ❣️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim sana ozelden tebrik msji  attiim bide bisiy sormustum gormedin sanırım :) dogum belirtilerin ilk nasıl başladı demistim 
(2,865 puan) tarafından
Ay canım görmedim kusura bakma lütfen çok fazla bildirim alıyorum arada kaynıyor valla bakıyorum hemen
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun kolaylık versin sağlıkla sıhhatle evladınıza kavuşursunuz inşaallah

(2,865 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim canım
0 oy
(704 puan) tarafından

Sağlıkla hayırla al kucağına canım İnşallah darısı bizlere olsun :) <3

(2,865 puan) tarafından
Amin inşallah canım darısı tüm bekleyen ve isteyen annelerimze inşallah
0 oy
(4,760 puan) tarafından

Oy kuzum güzel arkadaşım sende iyiki varsın yerin ayrı bende hep tatlım rabbim yavrunu hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim dualarım seninle inşallah herşey çok güzel olacak yolunda gidecek korkma kuzum benim seviliyorsun adaşım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️:kissing:

(2,865 puan) tarafından
Canımsın ❣️ ❣️ ❣️ ❣️ rabbim seni de bi avazda kurtarsın inşallah bitanem
(4,760 puan) tarafından
Inşallah aminnnnnnnnn tatlım aminnnnnnnnn kuzum teşekkür ederim canım arkadaşım
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Hayırlısıyla gelsin teyzesinin bal kızı kuzusu minnak kızı ❤❤ sabırsızlıkla bekliyoruz prensesimizi anneyi üzmesin Ecem Lina gibi uslu kız olsun Dualarım seninle bitanem hakkında hayırlısını versin Rabbim sağ salim 3 kişi olarak dönün eve sen çok dadlu bir anne olacaksın =)))❤
(2,865 puan) tarafından
Yaaa seni yerimmm ❣️❣️ çok teşekkür ederim canım arkadaşım ❣️ iyi ki varsın valla :)
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Hadi insallahhh derene  kavuşuyoruz artikkk ❣❣❣
(2,865 puan) tarafından
Geliyorrrrrrr Geliyorrrrrrr loading :D
(2,423 puan) tarafından
Yukleniyooooorrrrr..  . :D
0 oy
(1,397 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin bebegin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz:)

(2,865 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah sagliklica alırsın bebeğini kucağına 
(2,865 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(13,516 puan) tarafından
Bi kaç gündür aklıma geliyordun doğum yaptı galiba diye düşünüyordum Allahım ikinizinde yardımcısı olsun doğum hikayenide bekliyorum kuzum :) 
(2,865 puan) tarafından
Saol canım benim teşekkür ederim :) ilk fırsatta yazıcam inşallah ❣️
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Canım benim sağ salim sağlıklı kucağına alırsın inşallah hayırlısıyla rabbim seni bir avazda kurtarsın güzel haberlerini bekliyoruz ♥♥
(2,865 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim ❣️ ❣️ ❣️
0 oy
tarafından
Sağ sağlım kucağıma alırsın inşallah canm 
(2,865 puan) tarafından
Saol canım benim ❣️ ❣️ çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy