0 oy
1,239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,684 puan) tarafından
Eşimin işinden dolayi baska bir şehire tasindik 2yil oldu taşinali ve evimden kiyafet haric hic bir şey goturmedim şimdi yaşadigim şehirde dovletim bize yasamak icin ev vermis ici dolu esyali..bu yuzden evimden hic bir sey getirmedim..gecenlerde kaynanam dediki yasadiginiz yerden krediyle ev goturun burdaki evide kira verin onun parasiyla kredinizi odeyin..bizde dusunuyoruz zaten ilerisi icin dedim..bu gun beni aramiş eve kiraci buldum ilk ayliginida aldim pazar gunu taşinacaklar dedi..deli oldum ya bide esyali vermiş..bana senin mobilyalar artik eskidi yeni evinize yenisini alirsiniz dedi..5yilin geliniyim ve evlenirken her seyin en son modelini almişdim ne eskisi ya??esim sinirlendi ben evimi kira falan vermiyorum dedi..kaynanamda ben insanlara ne soylerim diyo..nasil kafaya bu??benim evimi benden habersiz nasil kira verir??

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
E yuh başkada ne denirki
(6,684 puan) tarafından
Hele sevinoyorumki tasinmadan once haber vermiş..ya taşinsalardi nolucakti?
tarafından
Ahahaha eve gidecen sen şok saçmalığa bak la
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahir zamanda herkes haddini aşmakla meşgul ... Allah kurtarsın kardeş 
(6,684 puan) tarafından
Aynen ya bide kendini hakli buluyoya ona en cokda kiziyorum
0 oy
(945 puan) tarafından
Ohaaaaaa ağzım açık okudum nasıl kiraya vermis hemde senin özel eşyaların icindeyken hepsini özene bezene almışsındır bu  nasıl kafa ?!!!!!
(6,684 puan) tarafından
Aklima gelmeyecek sey basima geldi..
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Ne cesaretle eşyalı kiraya vermiş. Bol olsa hadi neyse belki olabilir ama eşyalar sıkıntı. Ne diyeceğini ilk başta düşünseymiş. Ee parayı almış ama kendisine mi size niye göndermemiş
(6,684 puan) tarafından
Aynen ya evi verdiyi az deyil esyalarida uzerinde veriyo..
İstemiyorum para falan evimden uzak dursun
(3,136 puan) tarafından
Aynen valla evinden uzak dursun karışmasın. Ne hakla yapabilmiş. İnsan bi önce sorar yaa

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,293 göst.
21 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guldennur (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 464 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cerensmsk (437 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 680 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 825 göst.