0 oy
444 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Serap hanimi begenen varmi ben cok beğeniyorum guzel sunuyo

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben selin cigerciyi seviyorum been
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok ya ben didem aslanı beğeniyorum 
0 oy
(16,992 puan) tarafından
Yine mi sunmaya başladı program. En son tv 8 de idi sonra başka kanala devrettiler 
tarafından
Stari acin orada
0 oy
(51,052 puan) tarafından
yillar once yapiyodu program babannemle kacirmadan izlerdik

müge anli favorim

inci ertugrulda idare eder
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Müge anlı kadar olmasa da oda güzel program yapıyor gayet başarılı seviyorum
0 oy
(667 puan) tarafından

He he izliyom:D

0 oy
(28,829 puan) tarafından

Gitmedinmi sen hele:'(

0 oy
(653 puan) tarafından
Bnde izliyorm şuan programda ki kadın zaten neler yapmış öyle pislik
0 oy
(407 puan) tarafından
İzliyorum şuan. Şoklardayım karıyı gördün mü kimden nerden çocuk yaptıgı belli degil artı 7 kocalı hürmüz gibi daldan dala atlamış yetmemiş yavrusuna ne yaptıgı belli degil karnında da 4 aylık bebek var 
(3,100 puan) tarafından
Olay ne resimdeki  bebek mı kayıpmış. Yenı actım konuyu blmıyorum
(407 puan) tarafından
Orda kadın varya bitane. O kadın kocasını bırakıp ogluyla kaçıyo başka bi adama sonra minnacık oglunu birinin kapısına bırakıyo sözde ama buna kimse inanmıyo. Sonra bu kaçtıgı adamdan 4 tane çocuk doguruyo ve 4 senede sanırım üst üste. Neyse bı adamı da bırakıp gidiyo 2 senedir de başka bi adamla kalıyo şuan o adamdan mı artık başkasından mı belli degil 4 aylık hamile
(3,100 puan) tarafından
Yuhhhh tam, bir yollu desene. O bırının kapısına bıraktığım dedıği cocuk, nerde bilen yok demı suan.
(407 puan) tarafından
Yok işte bebegin babası aramaya çıkmış buraya çocuga naptın diye kadında bi kapıya bıraktım yok yaşlılara verdim diyip uydurup duruyo bebegin babası yani eski kocasını da hiç sevmiyomuş ordaki avukat da diyoki sen babasından nefret ettigin için bebek sana bu adamı hatırlattıgı için bebege bişey yaptın saklıyosun dedi
(3,100 puan) tarafından
Allah ın cezası kadın. Yuzunde meymenet yok ki. Offf olan bu masum bebeklere oluyor inşallah hayatda dır kucuk bebek bırsey yapmamıs tir ınsallah
(407 puan) tarafından
İnşallah ya ben anlamıyorum bacı. Bu çocugu sen dogurdun sen acısını çektin sen canından bir parçaya nasıl kıyıyosun ya böylelerine rabbim çocuk vermesin ya. Benim elime verseler bi aaaayy parça pinçik ederim onu sıfata baksana ya dalga geçer gibi
(3,100 puan) tarafından
Sonuna kadar katılıyorum sana madem bakamıcan madem ıyı karı ıyı anne olamıcan ne b*k demeye cocuk yapıyorsun yapıyorsan da bakacaksın senın canından kanından bır parca o. Et tırnaktan ayrılırmı ya. Ne kadar koca meraklısı insanlar var elalemın erkekleri ıcın evlatlarından vazgeçıyorlar. Rabbım hepsinin belasını versin. Boyle durumlara asla katlanamıyorum keske benımde elimde olsa agzına s*cardım bu ara ne kadar cok duyuyoruz bu cocuk kayıplarını ölümlerini Rabbım insanlığın sonunu hayır etsin. Annelıgı hak etmeyen ınsalara evlat vermesin
(407 puan) tarafından
Amin inşallah canım. Valla kızımı virüs çıktı çıkalı dışarı parka vs asla götürmem önceden de götürmedim şuan 16 aylık kapımızın önüne çıkarıyorum ama asla benden uzaklaşamaz bakıyorum bi erkek veya kadın yanındam geçiyo hemen elini tutuyorum okadar korkuyorum ki anlatamam evladım o benm ya yere düşüyo ya sanki içim hop ediyo buz gibi oluyo içim bi tuhaf oluyorum. En basiti dün kızım igne kutusunu düşürmüş ben sonradan gördüm içime şüphe düştü acaba igne yutmuş olabilir mi diye hastaneye de götüremedim ama yemesi içmesi uyuması enerjisi süper kahkahalar atıyo maşallah ama gel gör ki ben dün den beri uyku uyuyamıyorum uyurken nefes alıyomu diye bakıyorum. Annelik zor herkes yapamıyo
(3,100 puan) tarafından
İşte herkez dogurur ama herkez anne olamaz. Ben de asla tek bırakamam kımseye bıle gonderemem cocugumu devir cok kotu devir artık. Izledım de cok kotu bir durum gec e yarısı hava buz gıbı 2 yasındaki bebegı sokaga bırakıp kacmıs hıcmı yuregı sızlamadı. Ben izlerken agladım yaa hungur hungur
0 oy
tarafından

Muhasebeci anne çok mu yalnızsın ya da sadece sosyal medyada mi sosyalleşebiliyorsun:ermm:

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 366 göst.
5 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 264 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
6 Ekim 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

406,300 soru

12,181,641 cevap

36,681 kullanıcı