0 oy
341 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (245 puan) tarafından
15 yaşında kızım var ergenlikmi 

Teknolojinin sürekli ellerinin altında olmasımi bilemedim .söylediğim birçok şeyi yarım yamalak yapıyor .çok şey var söylemek istediğim ama evlat kıyamıyorum yermeye sizde problem yasiyormusunuz

5 Cevaplar

0 oy
(4,287 puan) tarafından

En İyi Cevap
12 yaşında kız kardeşim var herseye of ya bana iş vermeyin yaggg bu ne yaggg ne gerek var yaggg kaldirmayin beni yaggg diye geziyor evin icinde
(6,190 puan) tarafından
Birak beniiiig sal beniiig napiyosun abiiig :D
(4,287 puan) tarafından
Haha aynen böle yaaa yi uzata uzata soledi mi benim sinirlerim tepeme çıkıyor insan 1 bardak su vermekten erinir mi ya onu bile inşaat iscisi yorgunluğu kıvamında karşılıyor yazarken bile sinirlendim bak :D
(6,190 puan) tarafından
İnsaat iscisi bile boyle yapmiyodur :D Benim kardesim iste gelmis 21yasina annem sanki banka uzerinde oturuyo surekli para istiyo :D
(4,287 puan) tarafından
Allah sabır versi zor valla evlat büyütmek kızıma elimden geldiğince böle olmaması için herşey yapıyorum umarım olmaz :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
su sosyal medya yuzunden gençlerimizde ne ahlak ne edep ne saygı hiç biri kalmamış Rabbim yolundan ayırmasın benim de oğlum var çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun
0 oy
tarafından
Kız kardeşim var ve teknoloji baş belası izlediği videolar aileden sogutuyor ola bilir ve akli sürekli orda kaldığı için işlerini unutuyor veya yarım birakiyor yapmıyor çok kötü bi zamandayız uzak durması gerek ona dost gibi yanaş arkadaşi ol başka arkadaşlarina sır vermesin size versin ben ailem le konuşuyorum artık agzım yırtıldı İnternet te gezmesin diye ne alirsa bu zmnda alir çocuklar Allah annelerin yardimcın olsun çok zor evladini döv demiyorum ama yeri geldigi zaman gerekli tepkiyi göster. 
(245 puan) tarafından
Nerdeyse hergun tartışıyoruz .acaba benmi çok tepki gösteriyorum diye kendime kızıyorum bazen .ama onun iyi yetişmesini istiyorum .biraz önce yine tartıştık.sinirlerim kaldırmıyor artik
tarafından
Babasından o konuda korkuyorsa babası uyarsın onu benim kardeşim annemi asla dinlemez ve saygısız annem dövmez ama ben karseşimi iki kere vurdum agzına kendine gel diye anneme nasıl sabrediyorsun diyorum bununla İnternet onu saygısız bi hale getirdi anne ve baba kuzusu oda
0 oy
(65 puan) tarafından
13 yaşında büyük oğlum evde benimle sürekli kavga halinde ben bir kelime soluyorum o bana geri 100 cevap veriuo ergenlikte var ama bence her dediklerini yaptığımız için de böyle karşılık alıyoruz yokluk bilmiyorlar eşim 3 oğlunun her istediğini hep yerine getirdi zamanında hep benim içimde kaldı dedi yaptıkça yaptı yokken bile var etti şimdi yoktan anlamıyorlar iste
0 oy
(973 puan) tarafından
Kız kardesim var aksama kdr tlfn elinde hic bi şey diyemuyorsun herseye bi laf buluyor 
(245 puan) tarafından
Ay demekki hepsi aynı bu nesilin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 237 göst.
22 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ballbadem (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 900 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Turkkk (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Busra10 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 590 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,602 soru

23,793,432 cevap