Kızlar moralim bozuk ağlamaktan gözlerim yüzüm şiş icinde birazdan gidiyorum babam gile...
Her gece 11 buçukta eve gelir ilgisiz küfürbaz insanın teki. Alkol içer esrar kullanır ve hayatı resmen köle olarak yaşıyorum az cok bilirsiniz beni. 22 yasndaym 3 yasnda oglum var ve 31+4 haftalık hamileyim. Dün geceden beri bana etmediği irenç küfür kalmadı ne annem ne babam ne yeğenlerim nede ailem. Okadar çirkinki söyledikçe ağlıyorum. Tabi ki da dayakda yedim. Ben artk katlanamiyorum bosanacam. Beni tehdit ediyor öldürürüm seni emine bulut gibi köpek gibi aglarsn ölmek istemiyorum diye diyor. Çok ama çok zor durumdayım kafam vurmasndn basim agriyo. Bana dua eddin birazdan ailemi ariyacam gidicem bebegimide cok asagida hissediyorum yanmam var ınsallah bisey olmaz Oğlumun psikolojisi bozulmuş halde baba annemi vurma diye ağlıyor cildircam ben nasl bi yerdeyim rabbim beni kurtarsn
Geri zekalı beyin siz bide baba olacak hamile kadini dövüyor git bencede böyle pis likler cekilmez o kim ki hayatini zindan edecek hakkı biliyormus kendinde
Rabbim yar ve yardımcın olsun seni zor da darda bırakmasın inşallah karnında ki onun bebeği nasıl bir vicdansızlık bu hamilelerin duası kabul olur bol bol dua et kendin için bebeğin için
1,493,722 soru
24,404,996 cevap
350,435 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın